Otrzymaliśmy 46% naszego celu ..

Przekaż dowolną kwotę na rozwój naszej społeczności Aby uzyskać więcej informacji Kliknij Tutaj!
Ocena wątku:
- 0 głosów - średnia: 0
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
|
jak dać przedmiotom drugie życie?
|
Grupa: Użytkownik
Liczba postów: 358
Liczba wątków: 39
Reputacja:
1
Macie jakieś pomysły poza sprzedażą na danie przedmiotom drugiego życia? Niedługo się przeprowadzam i zobaczyłam że mam górę rzeczy, które są wciąż dobre ale nie chcę ich zabierać ze sobą, myślałam o przekazaniu ich do https://boxofhope.pl/ znacie tą stronę?
Grupa: Reklamowiec
Liczba postów: 1
Liczba wątków: 1
Reputacja: 0
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium oraz Wspierający, VIP, Sponsor, Inwestor .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!
Liczba postów: 9
Liczba wątków: 1
Reputacja:
0
Tak, wysyłałem im swój zegarek, którego już nie nosiłem i "wiecznie" rezerwowy telefon. Żadnej z tych rzeczy nie mogłem sprzedać, a były jeszcze w całkiem niezłym stanie i w 100% sprawne. Musisz zamówić na ich stronie kuriera, wysyłka jest darmowa, wybierasz organizację która się tam zarejestrowała na jaką ma pójść 50% ze sprzedaży Twoich rzeczy i tyle. Tak to mniej więcej działa.
Liczba postów: 4
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0
U mnie sytuacja zmieniła się kilka lat temu. Kiedyś miałem zegarek, który był stricte „elegancki” i zakładałem go tylko na uroczystości, ale szybko zauważyłem, że szkoda go nie używać codziennie. Teraz noszę model patek philippe aquanaut steel https://expertyco.com/pl/patek-philippe-aquanaut-black/, który jest na tyle uniwersalny, że pasuje zarówno do casualowego stroju, jak i do garnituru. Z mojego doświadczenia wynika, że komfort codziennego noszenia i trwałość zegarka mają ogromne znaczenie – jeśli model jest wygodny, szkoda go zostawiać tylko na specjalne okazje. Dodatkowo codzienne użytkowanie pozwala w pełni docenić design i funkcje zegarka, a nie tylko jego wartość wizualną.
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: