Grupa: Użytkownik
Liczba postów: 63
Liczba wątków: 63
Reputacja:
0
21.09.2022, 10:31
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 21.09.2022, 10:32 przez wladektarn.)
Dzień dobry,
możecie mi polecić jakieś przedpokój lamele?
Zaciekawiła mnie oferta dostępna na stronie https://www.perlabottega.com/. Kupowaliście coś u nich? Podzielcie się opinią.
Grupa: Reklamowiec
Liczba postów: 1
Liczba wątków: 1
Reputacja: 0
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium oraz Wspierający, VIP, Sponsor, Inwestor .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!
Liczba postów: 555
Liczba wątków: 49
Reputacja:
0
Planując remont w korytarzu na pewno trzeba zadbać o to by znalazły się w nim sieszaki na ścianę. Wieszaki na ścianę to przydatny element wyposażenia w korytarzu, który pozwala na porządkowanie ubrań, toreb, kluczy, i innych przedmiotów. Poza tradycyjnymi wieszakami, warto rozważyć wieszaki z dodatkowymi funkcjami, takie jak wieszaki z półkami, wieszaki z lustrem, lub wieszaki z przegródkami na listy i pocztę.
Grupa: Bywalec
Liczba postów: 4,477
Liczba wątków: 152
Reputacja:
0
Ostatnio znalazłem bardzo dobrą firmę remontową jak http://budmax.co.pl/remonty-warszawa/bet...szawa.html . Tutaj właśnie usługi są świadczone na bardzo wysokim poziomie, więc może jednak to będzie dobry wybór
Liczba postów: 3,121
Liczba wątków: 108
Reputacja:
0
Dzisiaj chciałam podzielić się z Wami interesującym artykułem, który znalazłam na stronie https://kludo.pl/blog/news/remont-przedp...e-za-pozno Artykuł ten to prawdziwa kopalnia wiedzy dla tych z Was, którzy zastanawiają się nad przyszłym remontem przedpokoju. Autorzy omawiają różnorodne aspekty remontu, począwszy od planowania po wybór odpowiednich materiałów. Jeśli macie w najbliższym czasie plany remontowe, koniecznie przeczytajcie ten artykuł! A może ktoś z Was już przeprowadził remont przedpokoju i ma doświadczenia do podzielenia się?
Liczba postów: 2
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0
Jeśli ktoś szuka lameli, to z pewnością polecam polskiego producenta golddoor.. Posiadają oni duży wybór właśnie lameli ale również i listw przypodłogowych i wiele innych rzeczy wartych uwagi. Osobiście postawiłem na lamele na filcu i jestem bardzo zadowolony prosty szybki montaż. Obecnie jeszcze zastanawiam się nad wyborem od nich stolika kawowego pod kolor lameli, ponieważ świetnie będą się ze sobą komponować.
Liczba postów: 709
Reputacja:
0
W ostatnim czasie panele ścienne i inne ozdoby takie jak lamele 3D zyskały na popularności i stały się częstym wyborem dla osób urządzających swoje wnętrza. Można znaleźć wiele rodzajów, między innymi lamele na filcu, panele 3d, różnego rodzaju tapety czy sztukaterię ścienną. Jeśli szukacie takich ozdób, to warto wiedzieć, że można je z łatwością kupić w sklepach internetowych, na przykład tutaj https://4wall.pl/
Grupa: Reklamowiec
Liczba postów: 1
Reputacja: 0
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium oraz Wspierający, VIP, Sponsor, Inwestor .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!
Liczba postów: 1,554
Liczba wątków: 5
Reputacja:
0
W jakim stylu macie zaaranżowane wnętrza i dlaczego?
Adwokat Gliwice
Liczba postów: 2
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0
Szukam informacji na temat zastosowania lameli w przedpokoju. Jakie są Wasze doświadczenia z ich montażem i użytkowaniem? Czy macie jakieś porady dotyczące wyboru materiałów, utrzymania czystości czy najlepszego sposobu na ich zamontowanie? Będę wdzięczny za wszelkie sugestie i opinie.
Liczba wątków: 190
Reputacja:
0
A czy moglibyście mi polecić jakiś naprawdę mocny i niezawodny klej do paneli ściennych? Udało mi się póki co znaleźć taki produkt w ofercie firmy Bostik. Może ktoś z Was miał okazję go używać?
Liczba postów: 51
Liczba wątków: 2
Reputacja:
0
Słuchajcie, a panele 3D? Montował ktoś? Znalazłem takie u www.steguhome.de i zastanawiam się nad zakupem. Mieszkamy w Niemczech, dużo osób nam polecało tego producenta. Zdjęcia na stronie wyglądają całkiem ciekawie, opisy też. Co sądzicie? Nadają się na ścianę w przedpokoju? Dajcie znać!
|