08.05.2022, 13:59
Hej. Gdzie zazwyczaj chodzicie do lekarza? Mnie bardzo spodobała się przychodnia łomianki ze względu na bardzo dobrą opiekę jak i świetne podejście do pacjentów
|
przychodnia
|
|
08.05.2022, 13:59
Hej. Gdzie zazwyczaj chodzicie do lekarza? Mnie bardzo spodobała się przychodnia łomianki ze względu na bardzo dobrą opiekę jak i świetne podejście do pacjentów
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium i Wspierający .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i... Dołącz do grona Użytkowników!
07.06.2022, 01:34
16.06.2023, 09:26
Ja natomiast mogę śmiało polecić przychodnię https://mamiclinic.pl/. Idealnie sprawdza się dla kobiet oraz dzieci - na miejscu mają doskonałych specjalistów, na których zawsze można liczyć.
21.06.2023, 18:07
Ja mogę od siebie polecić przychodnią zdrowia online a mianowicie Med24. Płacisz, umawiasz konkretnego lekarza i dzwoni do ciebie lub łączycie się na czacie video. Ja osobiście wole przez telefon
21.06.2023, 22:08
Ja nawet nie wiem czy jestem do jakiejś zapisana
21.08.2023, 13:58
Moim zdaniem warto korzystać z prywatnych usług medycznych. Ja w razie potrzeby skorzystania z wizyty u specjalisty umawiam się do centrum medycznego Danea https://danea.pl/ . Tam można skorzystać z pomocy wielu świetnych lekarzy. Ogromnym plusem jest bardzo miła obsługa, profesjonalne podejście do pacjenta a także krótkie terminy.
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium i Wspierający .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i... Dołącz do grona Użytkowników!
No i co o tym sądzicie?
16.11.2025, 20:40
Chodzę do Medivity z dzieciakiem i dla mnie ogromny plus to właśnie recepcja – jak dzwonię, żeby przełożyć wizytę, to słyszę normalny, spokojny ton, a nie foch. Na miejscu też wszystko ogarnięte, nie ma chaosu w papierach. Do tego wizyty u specjalistów kosztują mniej niż się spodziewałam, biorąc pod uwagę, że to Warszawa i Mokotów.
|
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|