18.03.2022, 14:33
Hej planuje wyprowadzkę, szukam firmy, która pomoże mi zrobić przewóz mebli warszawa do nowego miejsca, znacie kogoś? Polecacie? Ostatnio słyszałam o mrowka-bagazowka.pl, co o nich sądzicie?
|
Przewóz mebli
|
|
18.03.2022, 14:33
Hej planuje wyprowadzkę, szukam firmy, która pomoże mi zrobić przewóz mebli warszawa do nowego miejsca, znacie kogoś? Polecacie? Ostatnio słyszałam o mrowka-bagazowka.pl, co o nich sądzicie?
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium oraz Wspierający, VIP, Sponsor, Inwestor .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i... Dołącz do grona Użytkowników!
21.12.2023, 13:12
Przy organizacji przewozu mebli trzeba dobrze wybrać firmę, aby uniknąć uszkodzeń i otarć podczas transportu. Firma https://www.spt.com.pl/ cieszy się reputacją solidności w tym zakresie. Oferują nie tylko przewóz mebli, ale również obsługę przesyłek gabarytowych, materacy i odbiór towarów od innych firm. Działają zarówno w Polsce, jak i w Niemczech czy Belgii, zapewniając szybki transport.
|
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|