14.03.2022, 11:12
Przez przesuszoną skórę głowy moje włosy strasznie szybko się przetłuszczają. Możecie polecić szampon nawilżający, który mi pomoże?
|
Szampon do suchej skóry głowy
|
|
14.03.2022, 11:12
Przez przesuszoną skórę głowy moje włosy strasznie szybko się przetłuszczają. Możecie polecić szampon nawilżający, który mi pomoże?
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium oraz Wspierający, VIP, Sponsor, Inwestor .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i... Dołącz do grona Użytkowników!
20.03.2022, 17:45
Eveline My Life My Hair w kolorze niebieskim powinien spełnić Twoje oczekiwania. Ja jestem naprawdę zadowolona z działania szamponu - szybko zauważyłam, że moja skóra głowy stała się bardziej nawilżona. Do tego szampon jest w przystępnej cenie, więc naprawdę warto się nad nim zastanowić.
14.01.2023, 14:31
Wypróbuj szampon w kostce. Takie szampony mają naturalny skład, przyjazdy dla włosów i skóry. Oprócz tego, że oczyszczają to także chronią i pielęgnują. Popatrz na przykład w MadamNatura, u nich jest spory wybór takich szamponów. I z pewnością znajdziesz coś dla siebie.
27.08.2023, 12:08
Szamponów do pielęgnacji jest sporo i wybór w sieci jest duży, natomiast ja chcę Was zapytać o ofertę https://gr-7.eu/produkt/kuracja-przeciw-...suplement/ myślicie, że cena idzie w parze z jakością?
|
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|