06.03.2022, 19:54
Cześć! Tak jak w tytulę - chcę studiować w Warszawie, ale kompletnie nie wiem gdzie warto podjąć naukę i jaki konkretnie kierunek chciałabym studiować.
|
Gdzie studiować w Warszawie?
|
|
06.03.2022, 19:54
Cześć! Tak jak w tytulę - chcę studiować w Warszawie, ale kompletnie nie wiem gdzie warto podjąć naukę i jaki konkretnie kierunek chciałabym studiować.
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium i Wspierający .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i... Dołącz do grona Użytkowników!
08.03.2022, 01:57
Uczelnia AEH będzie najlepszym wyborem skoro w grę wchodzi Warszawa!
10.03.2022, 00:41
A ja właśnie w tym roku zamierzam iść do AEH! Tyle się o nich nasłuchałam, że nie wyobrażam sobie iść gdzie indziej na studia. Mam nadzieję, że odpowiedzą na moje podanie
Ja najbardziej obawiam się, że mimo swoich ambicji przez niekompetencję wykładowców będę źle przygotowana do pracy. Jak jest w przypadku AEH? Odbywają się tutaj zajęcia praktyczne, czy są to zajęcia widmo?
13.03.2022, 22:01
Też uczę się w AEG i zupełnie nie ma czego się obawiać. Profesorowie zawsze są super rzetelnie przygotowani do zajęć i naprawdę dobrze wykładają, więc do pracy będziesz świetnie przygotowany.
16.03.2022, 00:48
Okej, wszystko już wiem. Wielkie dzięki za wszystkie odpowiedzi. W końcu wiem co robić
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium i Wspierający .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i... Dołącz do grona Użytkowników!
05.04.2022, 21:48
Akurat w tym roku szkolnym zaczęłam uczyć się na Vizji w Warszawie i po tych sześciu miesiącach nauki jestem bardzo zadowolona z tego wyboru! Nie wiem czy to kwestia dobrze dobranego kierunku, czy tak świetnych wykładowców, ale idąc na zajęcia w ogóle się nie stresuję!
14.04.2022, 21:42
Wiecie co? W tym roku złożyłem podanie do tej uczelni i cieszę się jak nidgy, bo po waszych opiniach widzę, że to jedna z lepszych decyzji, jakie mogłem podjąć!
21.04.2022, 21:13
Jak studia to też i praca, jedno się wiąże z drugim. Jeżeli chodzi o dobrą pracę to wcale nie jest łatwą tą znaleźć, czasem trzeba długo szukać, kilka zmienić pracę. Myśleliście może nad pracą za granicą? Warto i to wziąć pod uwagę. A tu portal https://fachpraca.pl/oferty-pracy/austria_zagranica/ z pewnością bardzo dobrze się sprawdzi, mają dużo ogłoszeń.
24.04.2022, 21:01
Mimo ukończonych studiów, może się okazać że na rynku pracy nie ma dla Ciebie miejsca. Coraz więcej pracodawców korzysta z tego typu ogłoszeń: https://atlaswork.pl/obszar-dzialania/ag...bydgoszczy Zatrudniają tu do pracy osoby z Ukrainy, znajdujące się już praktycznie w każdym mieście w Polsce. Także powodzenia w szukaniu pracy po studiach.
|
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|