Otrzymaliśmy 46% naszego celu ..

Przekaż dowolną kwotę na rozwój naszej społeczności Aby uzyskać więcej informacji Kliknij Tutaj!

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Gdzie studiować w Warszawie?
Cześć! Tak jak w tytulę - chcę studiować w Warszawie, ale kompletnie nie wiem gdzie warto podjąć naukę i jaki konkretnie kierunek chciałabym studiować.
Odpowiedz

Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!

Uczelnia AEH będzie najlepszym wyborem skoro w grę wchodzi Warszawa! Uśmiech
Odpowiedz
A ja właśnie w tym roku zamierzam iść do AEH! Tyle się o nich nasłuchałam, że nie wyobrażam sobie iść gdzie indziej na studia. Mam nadzieję, że odpowiedzą na moje podanie Uśmiech
Odpowiedz
Ja najbardziej obawiam się, że mimo swoich ambicji przez niekompetencję wykładowców będę źle przygotowana do pracy. Jak jest w przypadku AEH? Odbywają się tutaj zajęcia praktyczne, czy są to zajęcia widmo?
Odpowiedz
Też uczę się w AEG i zupełnie nie ma czego się obawiać. Profesorowie zawsze są super rzetelnie przygotowani do zajęć i naprawdę dobrze wykładają, więc do pracy będziesz świetnie przygotowany.
Odpowiedz
Okej, wszystko już wiem. Wielkie dzięki za wszystkie odpowiedzi. W końcu wiem co robić Uśmiech
Odpowiedz

Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!

Akurat w tym roku szkolnym zaczęłam uczyć się na Vizji w Warszawie i po tych sześciu miesiącach nauki jestem bardzo zadowolona z tego wyboru! Nie wiem czy to kwestia dobrze dobranego kierunku, czy tak świetnych wykładowców, ale idąc na zajęcia w ogóle się nie stresuję!
Odpowiedz
Wiecie co? W tym roku złożyłem podanie do tej uczelni i cieszę się jak nidgy, bo po waszych opiniach widzę, że to jedna z lepszych decyzji, jakie mogłem podjąć!
Odpowiedz
Jak studia to też i praca, jedno się wiąże z drugim. Jeżeli chodzi o dobrą pracę to wcale nie jest łatwą tą znaleźć, czasem trzeba długo szukać, kilka zmienić pracę. Myśleliście może nad pracą za granicą? Warto i to wziąć pod uwagę. A tu portal https://fachpraca.pl/oferty-pracy/austria_zagranica/ z pewnością bardzo dobrze się sprawdzi, mają dużo ogłoszeń.
Odpowiedz
Mimo ukończonych studiów, może się okazać że na rynku pracy nie ma dla Ciebie miejsca. Coraz więcej pracodawców korzysta z tego typu ogłoszeń: https://atlaswork.pl/obszar-dzialania/ag...bydgoszczy Zatrudniają tu do pracy osoby z Ukrainy, znajdujące się już praktycznie w każdym mieście w Polsce. Także powodzenia w szukaniu pracy po studiach.
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek:

O nas

Nedds24.pl - Najlepsze Forum i Radio Młodzieżowe na którym możesz porozmawiać dosłownie o wszystkim - począwszy od rozrywki, na finansach i polityce skończywszy. Każdy znajdzie tutaj dla siebie swój ulubiony kącik w którym będzie się czuć jak w domu. Dla nas nie ma tematów tabu. Porozmawiasz w kulturalny sposób o czym tylko chcesz i dzięki nam poznasz wiele wartościowych osób. Zapraszamy wszystkich którzy mają szeroki zakres zainteresowań i chcą o wszystkim co ciekawe rozmawiać do woli. Jest to forum zarówno dla kobiet jak i dla mężczyzn, którzy internet traktują nie tylko jako miejsce spotkań, ale także jako źródło wiedzy i wymiany poglądów.

Szybkie linki

Reklama