Otrzymaliśmy 46% naszego celu ..

Przekaż dowolną kwotę na rozwój naszej społeczności Aby uzyskać więcej informacji Kliknij Tutaj!
Ocena wątku:
- 0 głosów - średnia: 0
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
|
Rozstępy
|
Grupa: Użytkownik
Liczba postów: 605
Liczba wątków: 446
Reputacja:
0
Hej, niedługo chciałabym pójść na zabieg korekcji rozstępów, bo po moim skoku wagi zostały mi spore ślady na udach. Koleżanka polecała mi centrum medyczne Esderm, podobno są niezwykle empatyczni i profesjonalni. Co myślicie, byliście tam kiedyś?
Grupa: Reklamowiec
Liczba postów: 1
Liczba wątków: 1
Reputacja: 0
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium oraz Wspierający, VIP, Sponsor, Inwestor .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!
Liczba postów: 193
Liczba wątków: 18
Reputacja:
0
Może spróbuj jakiejś mniej inwazyjnej metody? U mnie świetnie sprawdza się krem od https://www.mustela.pl/krem-na-rozstepy. Widzę poprawę po regularnym stosowaniu. Poleciła mi go koleżanka, której też pomógł
Grupa: Bywalec
Liczba postów: 1,847
Liczba wątków: 33
Reputacja:
0
Ja polecam profesjonalne zabiegi laserowe w https://klinikamiracki.pl/discovery-pico/ - ja dzięki temu pozbyłam się nie tylko rozstępów ale również blizn!
Liczba postów: 206
Liczba wątków: 4
Reputacja:
0
ja uzywalam kosmetykow z bielendy, wlasciwie ciagle ich uzywam  teraz testowalam serie cosmic wellnes i uwielbiam ja
Liczba postów: 154
Liczba wątków: 11
Reputacja:
0
Hmm... na rozstępy, to podobno super działa szczotkowanie ciała. kiedyś o tym czytałam, ale jakoś się jeszcze za to nie zabrałam.. faktycznie są tego efekty?
Liczba postów: 267
Liczba wątków: 35
Reputacja:
0
Dziala,naprawde to dziala. Sama bylam sceptyczna, bo jakos nie umialam sobie tego wyobrazic, ale zamowilam sobie szczotkę i zaczelam dzialac  mam tez takie serum antycellulitowe i super w polaczeniu daja efekty
Grupa: Reklamowiec
Liczba postów: 1
Liczba wątków: 1
Reputacja: 0
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium oraz Wspierający, VIP, Sponsor, Inwestor .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!
Liczba postów: 154
Liczba wątków: 11
Reputacja:
0
Hmm.. no to nie pozostaje mi nic innego, jak tylko wypróbować na sobie  A gdzie kupie taka specjalna szczotkę do ciała
Liczba postów: 267
Liczba wątków: 35
Reputacja:
0
25.04.2022, 10:42
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 25.04.2022, 11:01 przez bruminka.)
A ja tu zamawialam https://www.notino.pl/ swoją szczotkę , cena była dobra to sie nawet nie zastanawialam. Mam ją do dzis
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: