Otrzymaliśmy 46% naszego celu ..

Przekaż dowolną kwotę na rozwój naszej społeczności Aby uzyskać więcej informacji Kliknij Tutaj!

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Macie tatuaże?
Macie tatuaże?
Odpowiedz

Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!

Wiadomo, że tatuaże, a do tego dobre, są po prostu dobrym elementem ozdoby ciała ^^D ^^D robią robotę i zachwycają, a jak ktoś ma jeszcze świetny pomysł to w ogóle odjazd na całego! Big Grin Big Grin wiele osób przełamuje stereotypy i ma przecudowne dziarki. Salon https://plus.google.com/u/0/112598792909277592968 słynie właśnie z takich dziaaaaaar, więc halko, jak szukacie to zajrzyjcie do nich i to migiem :ok:
Odpowiedz
Tak mam tatuaże, póki co 2 ale wszystko wskazuje na to, że to jeszcze nie koniec hehe Uśmiech Najważniejszy jest wybór dobrego studia tatuażu. Ja z własnego doświadczenia szczerze polecam warszawskie Jah Love Tattoo. W ekipie pracuje kilka osób ale ja z reguły chodzę do Jacka https://www.facebook.com/pg/studio.tatuazu.warszawa.tattoo/photos/?tab=album&album_id=10155094193981226. Bardzo rzetelny i utalentowany człowiek a przy tym mega sympatyczna i otwarta osoba.
Odpowiedz
Tatuaze staja sie coraz bardziej popularna forma ozdabiania ciala Uśmiech Warto jednak zadbac oto, aby byla to wykonana robota jak najlepiej i najsterylniej Wink Polecam zerknac na portfolio studia https://www.skytattoo.net/studio-salon-t...-stargard/ i zobaczyc co ich tatuazysci tworza Wink
Odpowiedz
Niestety nie mam tatuażu jednak bardzo mi się podobają i wciąż rozważam Big Grin
Odpowiedz
a ja odwiedziłam ju ż 3 razy Kinge z tego studia jah love tattoo Uśmiech swietne miejsc, bardzo utalentowana osoba. Spod jej pewnej ręki wychodzą najładniejsze kolorowe tatuaże jakie do tej pory widziałam. No i potrafi stworzyć taką luzna atmosfere, co sprawia, że cżłowiek zapomina o bólu Uśmiech
Odpowiedz

Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!

mam kilka i planuję kolejne
Odpowiedz
A są na to jakieś ceny tak ogólnie żeby się rozeznać ile np kolorowy a ile czarno-biały?
Odpowiedz
Nie mam, ale może jak dobrze pójdzie, to wkrótce będę miała... Właśnie planuję odwiedzić studio link Sky Tattoo , bo słyszałam że naprawdę robią świetne tatuaże. No i co ważne nawet tusze stosują sprawdzone, bezpieczne - a to też jest ważne... Dlatego myślę, że warto się do nich wybrać..
Odpowiedz
Ja chcę mieć.

I dlatego właśnie będę się zapisywała do skytattoo.net , gdzie wiem, że sporo można i nie będzie to dla nas wcale takim problemem, by się tam wybrać. Każdy ma prawo mieć w swoim życiu to, co mu się podoba. I dlatego mam nadzieję, że będę zadowolona i nie będę się tym wszystkim martwiła. Bo jednak chcę mieć ładny tatuaż.
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek:

O nas

Nedds24.pl - Najlepszy Serwis Rozrywkowy na którym możesz porozmawiać dosłownie o wszystkim - począwszy od rozrywki, na finansach i polityce skończywszy. Każdy znajdzie tutaj dla siebie swój ulubiony kącik w którym będzie się czuć jak w domu. Dla nas nie ma tematów tabu. Porozmawiasz w kulturalny sposób o czym tylko chcesz i dzięki nam poznasz wiele wartościowych osób. Zapraszamy wszystkich którzy mają szeroki zakres zainteresowań i chcą o wszystkim co ciekawe rozmawiać do woli. Jest to forum zarówno dla kobiet jak i dla mężczyzn, którzy internet traktują nie tylko jako miejsce spotkań, ale także jako źródło wiedzy i wymiany poglądów.

Szybkie linki

Reklama