Otrzymaliśmy 46% naszego celu ..

Przekaż dowolną kwotę na rozwój naszej społeczności Aby uzyskać więcej informacji Kliknij Tutaj!
Ocena wątku:
- 0 głosów - średnia: 0
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
|
Lekki wózek Cavoe Moi+
|
Grupa: Użytkownik
Liczba postów: 189
Liczba wątków: 9
Reputacja:
0
Hej! Potrzebuję lekkiego wózka do wyprawki, który bez problemu wpakuję (sama) do bagażnika auta. Musi się łatwo składać i być możliwie maly. Spodobał mi się Cavoe Moi+. Macie z nim jakieś doświadczenia? Co możecie o nim powiedzieć?
Grupa: Reklamowiec
Liczba postów: 1
Liczba wątków: 1
Reputacja: 0
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium oraz Wspierający, VIP, Sponsor, Inwestor .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!
Grupa: Bywalec
Liczba postów: 3,153
Liczba wątków: 104
Reputacja:
1
Wózek fajnie się zapowiada i wydaje mi się, że będziesz z niego zadowolona. Ma dobrą jakość i wiele rozwiązań dzięki którym będzie służyć już do końca wózkowania.
Reputacja:
0
A jakie to rozwiązania, które pozwolą na używanie już do końca wózkowania??
Liczba postów: 3,153
Liczba wątków: 104
Reputacja:
1
Na przykład udźwig do 22kg, wysuwana budka, dzięki czemu powiększa się wysokość oparcia spacerówki, regulacja podnóżka. Dzięki temu na pewno dziecko już do końca wózkowania będzie miało w nim wygodnie.
Reputacja:
0
No to już chyba wszystko wiadomo. Na pewno ten wózek kupimy, musimy teraz tylko zastanowić się nad tym jaki wzór wybrać.
Liczba postów: 29
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0
(21.11.2023, 21:08)lusia55 napisał(a): Hej! Potrzebuję lekkiego wózka do wyprawki, który bez problemu wpakuję (sama) do bagażnika auta. Musi się łatwo składać i być możliwie maly. Spodobał mi się Cavoe Moi+. Macie z nim jakieś doświadczenia? Co możecie o nim powiedzieć?
To jest świetny wybór  Cavoe Moi+ będzie idealny na cały czas wózkowania. On się właśnie składa teleskopowo i nie jest ciężki więc bez problemu włożyć go sama do samochodu.
Grupa: Reklamowiec
Liczba postów: 1
Liczba wątków: 1
Reputacja: 0
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium oraz Wspierający, VIP, Sponsor, Inwestor .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!
Liczba postów: 187
Liczba wątków: 10
Reputacja:
0
To wózek piękny, solidny, bezpieczny, wygodny - dla mnie brzmi to jak ideał <3
Liczba postów: 2,133
Liczba wątków: 408
Reputacja:
0
Powiększana budka, regulowana wysokość oparcia. Ogólnie wózek solidny i fajny. Polecam
Liczba postów: 908
Liczba wątków: 129
Reputacja:
0
Faktycznie jest to wózek lekki, ale też na pewno sobie poradzi w każdym terenie, dzięki dobrej amortyzacji. Polecam ze względu na jakość, funkcjonalność, ale też wygląd.
Grupa: Użytkowniczka
Liczba postów: 258
Liczba wątków: 15
Reputacja:
0
28.01.2024, 11:26
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 28.01.2024, 11:27 przez enigma.)
Hej, a ja biorę pod uwagę wózek Moon Resea+. Bardzo mi się spodobał jak tylko go zobaczyłam w sklepie. Wyróżnia się pięknymi detalami i jest dostępny w przepięknych kolorach, sama nie niem na który się zdecydować, czarny jest bardzo elegancki i modny teraz.
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości