Grupa: Użytkownik
Liczba postów: 695
Liczba wątków: 7
Reputacja:
0
a jak wyposażacie swoje przydomowe garaże? narzędzia to jedno ale jestem pewna, że stoły do garażu też się przydadzą. Jeśli chcecie zrobić tego typu zakupy to poczytajcie o produktach marki Varteco. Solidna jakość i rozsądne ceny.
Grupa: Reklamowiec
Liczba postów: 1
Liczba wątków: 1
Reputacja: 0
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium i Wspierający .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!
Grupa: Użytkowniczka
Liczba postów: 435
Liczba wątków: 16
Reputacja:
0
W Krakowie kilka naprawdę atrakcyjnych osiedli z domami od dewelopera ale to które biorę pod uwagę to Skwer Harmonia, bardzo mi się podoba pod względem lokalizacji, bo to spokojna, okolica, wokół są tereny na rower czy spacer, nie chcę mieszkać w centrum miasta
Grupa: Bywalec
Liczba postów: 1,669
Liczba wątków: 14
Reputacja:
1
Przyznam szczerze, że sama ostatnio zastanawiałam się, gdzie mogłabym znaleźć jakieś przydatne artykuły na temat dbania o elementy drewniane w domu. Znajoma coś wspominała mi, że na stronie tego portalu https://www.altax.pl/zastosowania/drewno...i-dachowe/ można znaleźć kilka ciekawych artykułów związanych z tą tematyką. Dajcie znać, czy macie dla mnie jakieś inne wskazówki.
Liczba postów: 1,514
Liczba wątków: 9
Reputacja:
1
Jeśli chcesz sprzedać mieszkanie otrzymane w darowiznie, sprawdź, czy spełniasz wszelkie wymogi prawne związane z tym rodzajem transakcji. sprzedaż mieszkania z darowizny nie jest aż tak trudne, ale przyda się wsparcie prawnika w tym temacie.
Liczba postów: 369
Liczba wątków: 45
Reputacja:
0
Polecam optymalne rozwiązanie - https://hop-sport.pl/rowery-stacjonarne/
Tutaj wszystko dopasujecie bez większych problemów.
Modele różne, ale uważam, że do domowej jazdy wystarczy najprostszy.
Kwestia regularności i to by było na tyle.
Liczba postów: 1,398
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0
Kto z Was korzystał już z ociepleń poddasza pianką PUR? Dom około 120 metrów, jak myślicie, ile by to kosztowało? Znalazłam taką ofertę https://cels.pl/, jest jednak sobota i wszystko już pozamykane. Czytając o wykorzystaniu w ocieplaniu pianki poliuretanowej, wydaje mi się, że może być to sposób bardzo skuteczny. Poczekam na Wasze opinie.
Grupa: Reklamowiec
Liczba wątków: 1
Reputacja: 0
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium i Wspierający .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!
Liczba postów: 4,290
Liczba wątków: 148
Reputacja:
0
Bardzo ważne jest też jednak odpowiednie malowanie sufitow . Nie tak dawno natrafiłem na stronę duluxprofessional.pl i powiem wam, że można tutaj znaleźć faktycznie bardzo wiele szczegółowych informacji.
Liczba postów: 809
Liczba wątków: 5
Reputacja:
0
Wiele uszkodzeń tynków, da się naprawić, nie trzeba zakładać od razu konieczności ponownego tynkowania, całej powierzchni. Dla dobrego fachowca, wiedza jaką dysponuje oraz odpowiednie materiały sprawią, że - naprawa tynków będzie dość prosta, najważniejsze to ocenić sam charakter oraz rodzaje uszkodzeń czy uszczerbków.
Liczba postów: 464
Liczba wątków: 3
Reputacja:
0
my już mamy wybrany wstepny projekt a teraz przyszedł czas na znlazienie jego wykonawcy  i tu pytanie do tych z Was, którzy mieszkają w Wawie lub okolicach, kojarzycie może Espiro Investment ? jeśli tak pls o info bo styl ich budowana/wykańczania to zdecydowanie mój gust
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0
25.09.2023, 11:40
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 25.09.2023, 11:41 przez jamuka34.)
|