Otrzymaliśmy 46% naszego celu ..

Przekaż dowolną kwotę na rozwój naszej społeczności Aby uzyskać więcej informacji Kliknij Tutaj!

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Zmiana pracy
Jeśli w takim razie interesuje Cię praca w województwie Lubelskim to możesz poszukiwania ciekawych możliwości zawodowych rozpocząć od portalu FachPraca. To miejsce, gdzie znajdziesz aktualne ogłoszenia z różnych sektorów i lokalizacji w regionie. Nie trać czasu i zacznij szukać swojej wymarzonej pracy już teraz właśnie poprzez internet. No i mam nadzieję, że ostatecznie poszukiwania zawodowe po prostu pójdą w pełni po Waszej myśli.
Odpowiedz

Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!

Jesli szukacie pracy w branży finansowej, to bardzo polecam wam aplikację do youaretheboss.pl/ - mega opcja i nie trzeba mieć doświadczenia!
Odpowiedz
Z własnego doświadczenia mogę potwierdzić, że obecnie nie brakuje ciekawych ofert pracy, takich jak te na https://folimpex.com.pl/. Warto być aktywnym na rynku pracy!
Odpowiedz
A ja polecam zrobić sobie kurs np.projektowania wnętrz.Myślę,że jest to potrzebny zawód i dobrze płatny.Można zrobic taki kurs np tutaj https://www.creator.net.pl/kurs-projekto...-warszawa/ ważne jest to,aby kurs był zakończony certyfikatem.
Odpowiedz
a mnie ciekawi jak sprawdzacie firmy, do ktorych aplikujecie? ja ostatnio widzialam niezla oferte do dzialu marketingu w lotte wedel, ale zajrzalam na kilka portali pracowniczych i sie przerazilam. Ludzie opisuja ze szef tego dzialu to nawet grozby pracownikom potrafi rzucac, nie wspominajac o molestowaniu slownym... dla mnie nie wyobrazalne, zastanawiam sie jak takie firmy sprawdzac jeszcze?
Odpowiedz
Jeśli pracujecie lub zamierzacie zająć się opieką socjalną to warto zapoznać się z artykułem https://metropolie.pl/artykul/komisja-um...socjalnego gdzie omówione są kwestie dotyczące uprawnień do wykonywania zawodu pracownika socjalnego. Znajdziesz tam informacje na temat aktualnych regulacji prawnych oraz dyskusje prowadzone przez Komisję UMP ds. Społecznych.
Odpowiedz

Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek:

O nas

Nedds24.pl - Najlepszy Serwis Rozrywkowy na którym możesz porozmawiać dosłownie o wszystkim - począwszy od rozrywki, na finansach i polityce skończywszy. Każdy znajdzie tutaj dla siebie swój ulubiony kącik w którym będzie się czuć jak w domu. Dla nas nie ma tematów tabu. Porozmawiasz w kulturalny sposób o czym tylko chcesz i dzięki nam poznasz wiele wartościowych osób. Zapraszamy wszystkich którzy mają szeroki zakres zainteresowań i chcą o wszystkim co ciekawe rozmawiać do woli. Jest to forum zarówno dla kobiet jak i dla mężczyzn, którzy internet traktują nie tylko jako miejsce spotkań, ale także jako źródło wiedzy i wymiany poglądów.

Szybkie linki

Reklama