Otrzymaliśmy 46% naszego celu ..

Przekaż dowolną kwotę na rozwój naszej społeczności Aby uzyskać więcej informacji Kliknij Tutaj!

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bardzo sucha cera - kosmetyki
W pierwszej kolejności warto wypróbować domowe sposoby na suchą skórę twarzy. Znajdziecie je na tej stronie https://naszeinspiracje.pl/domowe-sposob...ych-porad/ . Jest tam bowiem kilka praktycznych porad. Rozejrzyjcie się tam na spokojnie, przemyślcie i wypróbujecie rozwiązania, które uznacie za najlepsze. Być może w ten sposób uda wam się rozwiązać problem i będziecie wyglądać idealnie.
Odpowiedz

Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!

Słyszałam też ostatnio o kosmetykach i lekach recepturowych - znajomej dermatolog właśnie takie zapisał na problemy z cerą. Widziałam, że w aptekach sieci DOZ można zrealizować receptę na takie leki we wszystkich postaciach, jakie zaleci lekarz. Warto wypróbować to rozwiązanie.
Odpowiedz
jak sucha to kosmetyki tylko i wylacznie naturalne np z bielendy Uśmiech coconut milk, blue matcha oczyszczajaca czy maseczki skin mask
Odpowiedz
Mi na suchą skóre pomogły kosmetyki z serii dziewiczy kokos Ceylon Spa  - https://spa-ceylon.pl/. Sa to o kosmetyki ajurwedyjskie, mają świetny naturalny skład. Nie ma w nich alkoholu, parabenów, siarczanów. Dogłębnie nawilża, odżywia skórę, chroni przed przesuszeniem. Dla mnie idealne.
Odpowiedz
(04.04.2023, 21:50)szalonaona napisał(a): jak sucha to kosmetyki tylko i wylacznie naturalne np z bielendy Uśmiech coconut milk, blue matcha oczyszczajaca czy maseczki skin mask

zgadzam sie Uśmiech kiedys zaszalalam i wykupilam na notino chyba za 300 zl tych kosmetykow Big Grin sa rewelacyjne
Odpowiedz
A lubisz te naturalne? Ja powiem szczerze, że chyba najlepiej takie testować. Nie ukrywam, że mocno zwracam uwagę na skład i sama mam w planach coś nowego przetestować. Kusi mnie seria kosmetyków nawilżających z oferty Herbapol Polana. Ktoś może korzystał?
Odpowiedz

Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!

Bardzo sucha skóra musi być dogłębnie nawilżana, ale trzeba zwrócić uwagę na skład kosmetyku, który nie podrażni już wrażliwej skóry. Tutaj https://louma.pl także można znaleźć dobrej jakości kosmetyki także do nawilżenia skóry. Jest ich bardzo dużo.
Odpowiedz
(05.04.2023, 19:14)stelmach napisał(a):
(04.04.2023, 21:50)szalonaona napisał(a): jak sucha to kosmetyki tylko i wylacznie naturalne np z bielendy Uśmiech coconut milk, blue matcha oczyszczajaca czy maseczki skin mask

zgadzam sie Uśmiech kiedys zaszalalam i wykupilam na notino chyba za 300 zl tych kosmetykow Big Grin sa rewelacyjne

O kurde to musiałaś duzo nakupić bo one nie są drogie Tongue
Odpowiedz
Zrobiłam ostatnio porządki w swoich kosmetykach i teraz nie stawiam już na ilość, a zdecydowanie na dobry skład i jakość. Dlatego większość kosmetyków kupuję w https://skarbyurody.com.pl do nich mam zaufanie.
Odpowiedz
Z kosmetyków jakiej firmy korzystacie w Waszym przypadku i dlaczego?

protetyk Radzymin
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek:

O nas

Nedds24.pl - Najlepszy Serwis Rozrywkowy na którym możesz porozmawiać dosłownie o wszystkim - począwszy od rozrywki, na finansach i polityce skończywszy. Każdy znajdzie tutaj dla siebie swój ulubiony kącik w którym będzie się czuć jak w domu. Dla nas nie ma tematów tabu. Porozmawiasz w kulturalny sposób o czym tylko chcesz i dzięki nam poznasz wiele wartościowych osób. Zapraszamy wszystkich którzy mają szeroki zakres zainteresowań i chcą o wszystkim co ciekawe rozmawiać do woli. Jest to forum zarówno dla kobiet jak i dla mężczyzn, którzy internet traktują nie tylko jako miejsce spotkań, ale także jako źródło wiedzy i wymiany poglądów.

Szybkie linki

Reklama