29.03.2023, 11:11
Jakie znacie godne uwagi piwa rzemieślnicze wyprodukowane przez pasjonatów?
|
Piwa rzemieślnicze
|
|
29.03.2023, 11:11
Jakie znacie godne uwagi piwa rzemieślnicze wyprodukowane przez pasjonatów?
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium oraz Wspierający, VIP, Sponsor, Inwestor .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i... Dołącz do grona Użytkowników!
29.03.2023, 13:36
Nie jestem fanem tych piw, niektóre są zbyt wycudaczone
30.03.2023, 09:30
Mocno zróżnicowane smaki piw rzemieślniczych występują w sklepie internetowym https://browarzascianki.pl/ipa/32-piwo-b...84107.html prowadzonym przez Browar Zaścianki. Nie jest to może wielki browar, ale już w pewnym stopniu się wyróżnia i wzbudza zainteresowanie przez stosowanie prawdziwych, rzemieślniczych technik produkcji butelek.
25.04.2023, 11:56
Nigdy w sumie o nich nie słyszałem, mimo, ze mam się za piwosza - trzeba
będzie skosztować.
29.06.2025, 18:27
Piwa rzemieślnicze mają swój wyjątkowy klimat i często wyróżniają się oryginalnymi recepturami. Zauważyłam, dla wielu marek sposobem na promocję staje się reklama piwa w internecie, co budzi sporo dyskusji. Z jednej strony to szansa na dotarcie do nowych odbiorców, z drugiej – trzeba uważać na obowiązujące ograniczenia. Cały temat jest dość złożony i warto go lepiej zgłębić.
21.05.2026, 08:44
Dobrze dojrzewający rum potrafi mieć więcej charakteru niż część whisky reklamowanych jako wielkie luksusowe odkrycia dla koneserów. Dlatego właśnie na https://smaczajama.pl/pl/p/Rum-La-Cruz-2...7-l-/15068 warto sprawdzić rum La Cruz 21YO z Panamy, który dojrzewa przez dwadzieścia jeden lat i oferuje bardzo bogaty profil smakowy. W aromacie pojawiają się nuty karmelu, wanilii, suszonych owoców i drewna, dzięki czemu alkohol świetnie nadaje się do spokojnego degustowania. Elegancka butelka oraz długoletnie dojrzewanie sprawiają, że to bardzo ciekawa propozycja dla osób szukających czegoś bardziej premium niż standardowe rumy imprezowe mieszane z colą.
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium oraz Wspierający, VIP, Sponsor, Inwestor .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i... Dołącz do grona Użytkowników!
15.06.2026, 09:31
Mam wrażenie, że piwo bezalkoholowe zdobywa coraz większą popularność. Sama zauważyłam, że w sklepach jest znacznie większy wybór niż jeszcze kilka lat temu.
|
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|