Otrzymaliśmy 46% naszego celu ..

Przekaż dowolną kwotę na rozwój naszej społeczności Aby uzyskać więcej informacji Kliknij Tutaj!

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Wymarzony dom
Właśnie myślę, że mogłyby wam się spodobać degas obrazy , dodatkowo też wybór dzieł jest tutaj dosyć duży
Odpowiedz

Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!

Dla mnie wymarzony dom to taki w którym rodzina czuje się wspaniale. Wszak to ludzie tworzą dom, zarówno budując jak i mieszkając. Jestem tradycjonalistką zakochaną w drewnie. Dom może być murowany, natomiast wnętrze musi być ciepłe i przytulne. Dlatego polecam wszystkim, którzy gustują w dobrym stylu: https://eurodom.com.pl/portfolio/wicanders/ Urzekły mnie podłogi, które mają w swojej ofercie. Postawiłam na parkiet o warstwowej konstrukcji w 100% drewniany i bardzo wytrzymały. Jeśli posiadacie czekam na Wasze opinie.
Odpowiedz
Budując tez dom warto pomyśleć o zsypie na pranie https://kartuzy.info/artykul/zsyp-na-pra...ne/1178042
Odpowiedz
Dla jednych marzeniem będzie dom, a dla innych mieszkanie na wynajem. Ja jestem z tych, którzy wolą wynajmować mieszkanie, niż wikłać się w kredyty, które później trudno spłacić. Ostatnio znalazłam bardzo ciekawą ofertę mieszkań na wynajem https://wroclaw.mdr.pl/ . Warto zajrzeć.
Odpowiedz
Przy budowie domu przede wszystkim należy mieć pod kontrolą wszystkie wydatki, aby na wszystko wystarczyło nam budżetu. Duże znaczenie już na samym początku ma odpowiedni projekt domu i dlatego według mnie warto przemyśleć, które mogą najbardziej sprostać Waszym potrzebom i też oczywiście dysponowanym budżetem. Osobiście mogę polecić projekty domów z Archon, bo mają mega funkcjonalne projekty także mniejszych domów o powierzchni ok 80m2 m.in "Projekt domu Dom w sasankach (A) - Koszty budowy" Pozdrawiam!
Odpowiedz
Pamiętajcie, ze przy tak dużej inwestycji warto się ubezpieczyć .Na waszym miescu, skonsultowałabym się z dordcą finansowym z Phinance. Bardzo ich poelcam, są naprawdę świetni w tym co robią.
Odpowiedz

Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!

W ogóle dzisiaj kwestie związane z nieruchomościami powinny być dobrze przemyślane. Ja ostatnio czytałam trochę więcej na temat tego, w jaki sposób działa firma skupująca udziały w spadkach. Zastanawiam się, czy jest to zjawisko popularne w Polsce. Macie może z tym jakieś doświadczenia?
Odpowiedz
My chcieliśmy samo zbudować nasze 4-ry ściany. Bardzo się ciesze, że zrealizowaliśmy naszą wizję. Wszystko to zawdzięczamy, świentym doradcom z Phinance, którzy wsparli nas przy wyborze oferty kredytowej i wskazali, która będzie dla nas najkorzystniejsza.
Odpowiedz
.
Odpowiedz
Myślałam żeby kupić dom zlokalizowany jeszcze w obrębie miasta ale poza centrum gdzie jest cisza i spokój, a osiedle Skwer Harmonia w Krakowie to właśnie takie domy w zabudowie szeregowej. Osiedle budują niedaleko plaży Bagry co też jest dla nie ogromnym plusem
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

O nas

Nedds24.pl - Najlepsze Forum i Radio Młodzieżowe na którym możesz porozmawiać dosłownie o wszystkim - począwszy od rozrywki, na finansach i polityce skończywszy. Każdy znajdzie tutaj dla siebie swój ulubiony kącik w którym będzie się czuć jak w domu. Dla nas nie ma tematów tabu. Porozmawiasz w kulturalny sposób o czym tylko chcesz i dzięki nam poznasz wiele wartościowych osób. Zapraszamy wszystkich którzy mają szeroki zakres zainteresowań i chcą o wszystkim co ciekawe rozmawiać do woli. Jest to forum zarówno dla kobiet jak i dla mężczyzn, którzy internet traktują nie tylko jako miejsce spotkań, ale także jako źródło wiedzy i wymiany poglądów.

Szybkie linki

Reklama