Otrzymaliśmy 46% naszego celu ..

Przekaż dowolną kwotę na rozwój naszej społeczności Aby uzyskać więcej informacji Kliknij Tutaj!
Ocena wątku:
- 0 głosów - średnia: 0
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
|
projekt domu
|
Grupa: Użytkownik
Liczba postów: 641
Liczba wątków: 38
Reputacja:
0
Sprawdź sobie jeszcze projekty domów gotowych z biura projektów Archon, ponieważ trzeba przyznać że akurat u nich można znaleźć wiele możliwości i w tym nowoczesne parterówki. Ja tutaj akurat mogę pozytywnie wypowiedzieć odnośnie projektu domu Dom w kosaćcach 2 na który po konsultacjach się zdecydowaliśmy. Po prostu ładny w rozsądnym metrażu i dość tani w budowie bo od razu wzięliśmy aktualny kosztorys. A jeszcze trochę ścianki działowe przy adaptacji wprowadziliśmy. Przyznam, że to przebiegło w pełni pomyślnie z terminową dostawą również za darmo
Grupa: Reklamowiec
Liczba postów: 1
Liczba wątków: 1
Reputacja: 0
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium oraz Wspierający, VIP, Sponsor, Inwestor .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!
Grupa: Bywalec
Liczba postów: 1,143
Liczba wątków: 5
Reputacja:
0
Budowę trzeba przede wszystkim zacząć od wyboru projektu. Czy macie już coś na oku? Serdecznie polecam biuro projektowe https://zarzycki-konstrukcje.pl/ . Jestem naprawdę zadowolona z projektu, który stworzyli dla mnie.
Liczba postów: 74
Liczba wątków: 2
Reputacja:
0
17.03.2023, 12:54
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 17.03.2023, 12:55 przez kwiatuszek45.)
Bez względu na to, czy rozpoczynasz budowę domu, czy też planujesz prace remontowe wewnątrz lub na zewnątrz budynku, warto poznać koszty takiej inwestycji. Dobrym narzędziem do tego celu jest kosztorys online który pozwala nie tylko na wyliczenie potrzebnego materiału, ale także na oszacowanie czasu pracy oraz kosztów pracowników lub firmy remontowo-budowlanej.
Grupa: Użytkowniczka
Liczba postów: 373
Liczba wątków: 50
Reputacja:
0
Aktualnie poszukuję solidnej hurtowni elektrycznej, która spełni moje wymagania. Jednym z kluczowych kryteriów wyboru dla mnie jest szybka wysyłka zamówień. Czy ktoś może polecić mi hurtownię, która jest znana z błyskawicznej realizacji zamówień? Zależy mi na tym, aby zamówione przeze mnie produkty zostały jak najszybciej dostarczone, co jest szczególnie ważne, gdyż planuję prowadzić intensywne prace na budowie. Oczywiście, poza szybką dostawą, zależy mi także na jakości produktów oraz konkurencyjnych cenach. Znajomi polecili mi: https://www.elus.pl/hurtownia-elektryczna/poznan/167 Co o niej myślicie ?
Liczba postów: 380
Liczba wątków: 9
Reputacja:
0
30.03.2023, 18:46
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 30.03.2023, 18:46 przez lola48.)
Na pewno projekt domu musi spełniać potrzeby domowników, dlatego trzeba przemyśleć rozmiary. Mi podobają się projekty domów firmy Domywstylu. Są nowoczesne, a do wyboru są m.in. domy parterowe, piętrowe, w stylu stodoły czy z garażem. Można nawet znaleźć projekty domków letniskowych. Do tego otrzymacie kosztorys. Takie rozwiązanie jest zdecydowanie tańsze.
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości