Grupa: Bywalec
Liczba postów: 1,235
Liczba wątków: 9
Reputacja:
0
Jak już rozmawiamy o kosmetykach, to nie ukrywam że ja najczęściej zamawiam je przez internet. Ostatnio udało mi się znaleźć kilka ciekawych produktów na stronie tego sklepu https://www.bee.pl/t/kosmetyki-do-cery-tradzikowej i chyba zdecyduje się na małe zamówienie. Dajcie znać, skąd wy zazwyczaj zamawiacie kosmetyki do twarzy
Grupa: Reklamowiec
Liczba postów: 1
Liczba wątków: 1
Reputacja: 0
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium oraz Wspierający, VIP, Sponsor, Inwestor .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!
Grupa: Użytkownik
Liczba postów: 908
Liczba wątków: 129
Reputacja:
0
Jednym z większych kosmetycznych odryć w ostatnim czasie jest dla mnie odżywka SOS od eveline do paznokci. Myślę, że warto ją mieć w domu, tym bardziej że jest w naprawdę dobrej cenie.
Liczba postów: 163
Reputacja:
0
Jeśli szukasz dobrych lakierów oraz kosmetyków do pielęgnacji paznokci to koniecznie odwiedź sklep online Xfem - https://xfem.pl/. Ja od dawna właśnie tam kupuję lakiery hybrydowe, a także odżywki, olejki i akcesoria do prawidłowej pielęgnacji paznokci. Wszystko wysokiej jakości, lakiery bardzo trwałe, odżywki ze świetnym składem. Warto.
Liczba postów: 1,416
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0
Osobom, które mają cerę problematyczną czyli dotkniętą trądzikiem pospolitym, różowatym, trądzikiem wieku dojrzałego, skórą przetłuszczającą się czy cerą naczynkową mogę polecić kosmetyki firmy Nanili.pl, który po to właśnie zostały stworzone. Skuteczność ich kosmetyków potwierdzają profesjonalne salony kosmetyczne oraz szerokie grono zadowolonych ze stosowania tych kosmetyków osób. Jeśli więc nie radzicie sobie ze swoją cerą to zajrzyjcie do nich i zapoznajcie się kosmetykami Nanili bo być może to będzie dla Was najlepsze rozwiązanie.
Liczba postów: 3,153
Liczba wątków: 104
Reputacja:
1
Teraz muszę walczyć z moimi rozdwajającymi się paznokciami i liczę, że pomoże mi w tym odżywka 8w1 Total Action od Eveline. Już 4 dzień stosowania i jak na razie wszystko jest ok. Czytałam, że daje naprawdę świetne efekty.
Liczba postów: 1,554
Liczba wątków: 5
Reputacja:
0
Zdecydowanie polecam Wam sprawdzić stronę, na której znajdziecie ofertę sklepu internetowego Nutrineo - Produkty wzmacniające organizm , gdzie znajdziecie najróżniejsze kosmetyki oraz środki higieny osobistej. Jeżeli jesteście zainteresowani ich ofertą, to wszystkie informacje o niej oraz kontakt znajdziecie na stronie.
Grupa: Reklamowiec
Liczba postów: 1
Reputacja: 0
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium oraz Wspierający, VIP, Sponsor, Inwestor .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!
Liczba postów: 482
Liczba wątków: 11
Reputacja:
0
Jaka najlepsza baza pod makijaż wpadnie Wam do głowy, kiedy właśnie zarzucam taki temat? Szukam takiej dla siebie i ciągle nie mogę sobie z tym poradzić. Może akurat uda się z Wami, Jedne mi się rolują, inne wysuszają skórę, a jeszcze inne nie trzymają makijażu na miejscu.. No, jakaś masakra.
Liczba postów: 2,176
Liczba wątków: 408
Reputacja:
0
Zastanawiam się nad zabiegiem liftingu i laminacji rzęs, bo chciałabym podkreślić swoje naturalne rzęsy bez używania tuszu czy zalotki. Trafiłam na ciekawy artykuł, który dokładnie opisuje, na czym polega ten zabieg: https://sklep.wonderlashes.pl/laminacja-...zym-polega. Czy ktoś z Was miał już taki zabieg? Jakie są efekty?
Liczba postów: 3,121
Liczba wątków: 108
Reputacja:
0
Kosmetyki z witaminą C są doskonałe dla skóry, ponieważ posiadają właściwości rozjaśniające, ujednolicające koloryt oraz poprawiające ogólną kondycję skóry. Witamina C jest silnym antyoksydantem, który chroni skórę przed szkodliwym działaniem wolnych rodników, wspomaga produkcję kolagenu i zapobiega przedwczesnemu starzeniu się skóry. Regularne stosowanie kosmetyków z witaminą C może pomóc w redukcji przebarwień, rozjaśnieniu cery oraz nadaniu jej zdrowego blasku. Tutaj https://flexi.pl/baza-wiedzy/krem-z-wita...utyny-2812 można zapoznać się z tematem.
Liczba postów: 4,477
Liczba wątków: 152
Reputacja:
0
A może warto sprawdzić jednak kolor paznokci ? Z tego co widziałem to wybór kolorów lakierów do paznokci jest bardzo obszerny, więc może akurat dobierzecie coś odpowiedniego dla siebie i to w atrakcyjnej cenie
|