Otrzymaliśmy 46% naszego celu ..

Przekaż dowolną kwotę na rozwój naszej społeczności Aby uzyskać więcej informacji Kliknij Tutaj!
Ocena wątku:
- 0 głosów - średnia: 0
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
|
Wakacje
|
Grupa: Bywalec
Liczba postów: 1,178
Liczba wątków: 4
Reputacja:
0
Ja uważam, że wakacje to taki czas, który faktycznie warto odpowiednio wcześniej sobie zaplanować. Dzięki temu będziecie mieli pewność, że odpowiednio go wykorzystacie. Na stronie https://www.kochamwakacje.pl/obozy-kreatywne czytałem więcej o obozach kreatywnych dla młodzieży. Czy według Was to dobry wybór?
Grupa: Reklamowiec
Liczba postów: 1
Liczba wątków: 1
Reputacja: 0
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium oraz Wspierający, VIP, Sponsor, Inwestor .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!
Grupa: Użytkownik
Liczba postów: 181
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0
07.09.2022, 17:29
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 07.09.2022, 17:48 przez Vaiola.)
Ja uwielbiam wyjeżdżać za granicę. W tym roku lecimy z moim mężem do Izraela. Chcemy zobaczyć zupełnie inną kulturę i pozwiedzać nowe miejsca. W biurze Konsorcjum.pl znaleźliśmy świetną ofertę - Mozaika Izraela, wylatujemy z Krakowa już za kilka dni i jesteśmy bardzo podekscytowani!
Liczba postów: 82
Liczba wątków: 3
Reputacja:
0
Zdecydowanie wolę jechać gdzieś dalej. Świat jest taki piękny, trzeba go odkrywać, póki jest tak możliwość. Z tego też powodu, wybieram się do Izraela, który został ponownie otwarty dla turystów. Zdecydowałam się na skorzystanie z biura podróży Konsorcjum.pl i wycieczki Mozaika Izraela za 2790 złotych - niesamowita okazja!
Liczba postów: 1,544
Liczba wątków: 9
Reputacja:
1
ja ostatnio szukałam u nas jakiegoś fajnego miejsca, gdzie można byłoby posiedzieć nad rzeką i odpocząć i wpisałam bory tucholskie rzeka i wyskoczył mi przystanek Tleń. Piękny ośrodek wypoczynkowy w środku borów tucholskich, mam nadzieję że uda mi się tam wrócić na wakacjach
Liczba postów: 819
Liczba wątków: 719
Reputacja:
0
Miałam okazję spędzić tegoroczne wakacje na Zanzibarze w Hotelu Dongwe Club Vacanze z oferty Itaki. Tropikalny ogród oraz basen z widokiem na ocean oceniam na plus. Lot bezpośrednio Dreamlinerem na miejsce i bardzo dobra cena to dodatkowe atuty.
Liczba postów: 3,117
Liczba wątków: 40
Reputacja:
1
Zazwyczaj spędzam wakacje na typowym odpoczynku. W tym przyszły roku mam w planach spędzić urlop odrobinę inaczej. Na tej stronie znalazłam bardzo interesujące szkolenie https://www.blekitnypiotrus.pl/oferta/de...dnego.html , z którego chciałabym skorzystać. Żeglarstwo wydaje mi się być ciekawe i być może okaże się moja nową pasją.
Grupa: Reklamowiec
Liczba postów: 1
Liczba wątków: 1
Reputacja: 0
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium oraz Wspierający, VIP, Sponsor, Inwestor .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!
Reputacja:
0
Jeżeli macie taką możliwość, to jedźcie gdzieś dalej! Konsorcjum.pl ma w swojej ofercie wiele ciekawych kierunków, które z pewnością się Wam spodobają, przykładowo Gruzja. Świetna wycieczka, za 2990 złotych na 9 dni, podczas której zobaczycie najpiękniejsze miejsca tego kraju!
Liczba postów: 1,852
Liczba wątków: 44
Reputacja:
0
W takim razie tutaj https://www.kiwiportal.pl/info/1181/kryn...-zatrzymac zerknijcie jesli wybieracie sie w te rejony, to bedziecie juz widziec gdzie warto sie zatrzymac
Reputacja:
0
21.11.2022, 23:29
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 21.11.2022, 23:40 przez Vaiola.)
My z chłopakiem lecimy do Portugalii na rejs rzeczny. W biurze podróży Konsorcjum.pl jest świetna oferta, zakwaterowanie jest w luksusowych kabinach z oknami. Piękne widoki gwarantowane!
Liczba postów: 196
Liczba wątków: 31
Reputacja:
0
Wybieram się w przyszłym roku do Argentyny z biurem Konsorcjum.pl. Jestem bardzo podekscytowana możliwością poznania zupełnie innej kultury w towarzystwie wybitnych i doświadczonych przewodników. Będziemy zwiedzać całe Buenos Aires, ale także parki nardowe, a co najlepsze, na własne oczy sobaczę przepiękny i zapierający dech w piersiach lodowiec!
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości