Otrzymaliśmy 46% naszego celu ..

Przekaż dowolną kwotę na rozwój naszej społeczności Aby uzyskać więcej informacji Kliknij Tutaj!

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Wyprawka dla dziecka
Jeżeli mogłabym wam coś doradzić, to myślę że warto również pod uwagę wziąć asortyment na stronie tego sklepu https://www.bee.pl/producent/nestle-nan-optipro. Polecił mi to miejsce mój znajomy, który dość często robi sobie tam zakupy i nie ukrywam, że sama mam zamiar zrobić tam w niedługim czasie małe zamówienie. Daj znać, co wy uważacie o ich asortymencie.
Odpowiedz

Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!

Ze swojej strony powiem, że warto mieć w wyprawce mleko modyfikowane, bo różnie bywa. U mojej sprawdziło się Bebilon, w dobrej cenie kupiłam w DOZie.
Odpowiedz
Za niedługo moja przyjaciółka rodzi swoje pierwsze dziecko i chciałabym jej pomóc jakoś w przygotowaniu wyprawki. Zastanawiam się, jakie bezpieczne gryzaki dla niemowląt będą najlepszym wyborem, więc jeżeli moglibyście mi coś podpowiedzieć w tym zakresie, to byłabym bardzo wdzięczna.
Odpowiedz
Ja zastanawiałam się ostatnio nad tym, jaki podgrzewacz do butelek kupić. Na całe szczęście, udało mi się znaleźć: podgrzewacz do butelek ranking Dlatego zostawiam wam namiar, gdyby i ktoś z was był zainteresowany.
Odpowiedz
U mojego malucha był spory problem z ulewaniem. Nie mogliśmy znaleźć odpowiedniego mleka - aż trafiliśmy w końcu na Bebilon AR Expert. Kupujemy go zazwyczaj w aptekach DOZ. Polecam w takich sytuacjach, problemy się skończyły Uśmiech
Odpowiedz
Świetnej jakości przewijaki (a tego na pewno nie może zabraknąć w wyprawce) ma firma Ceba Baby - https://cebababy.eu/. My mamy ich przewijak na łóżeczko, ale są także przewijaki na komodę oraz przewijaki miękkie, podróżne. Duży wybór jeśli chodzi o wymiary, kolorystykę, modele. Na pewno wybierzecie coś idealnego dla siebie.
Odpowiedz

Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!

Ja mogę wam podsunąć namiar na https://majainela.pl/termofory - to sprawdzony i doskonale zaopatrzony sklep z akcesoriami dziecięcymi, znajdziecie tam wszystko, co może się przydać młodym rodzicom.
Odpowiedz
Jak będziesz rozglądać się za wózkiem, myślę że warto wziąć pod uwagę EasyGo Optimo Air. To bardzo uniwersalny wózek w przyzwoitej cenie. Jako jeden z nielicznych faktycznie starczy na całe wózkowanie, więc polecam.
Odpowiedz
(18.10.2022, 12:40)kongo napisał(a): U mojego malucha był spory problem z ulewaniem. Nie mogliśmy znaleźć odpowiedniego mleka - aż trafiliśmy w końcu na Bebilon AR Expert. Kupujemy go zazwyczaj w aptekach DOZ. Polecam w takich sytuacjach, problemy się skończyły Uśmiech

No właśnie słyszałam, że jeśli chodzi o Bebilon, to warto kupować je właśnie w DOZ, mają jakąś promocję?
Odpowiedz
Jeśli chodzi o żywienie malucha to polecam mleko modyfikowane Bebilon. Kupicie je w każdej aptece sieci DOZ. Mój maluch jest zadowolony, ja także Polecam serdecznie.
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek:

O nas

Nedds24.pl - Najlepszy Serwis Rozrywkowy na którym możesz porozmawiać dosłownie o wszystkim - począwszy od rozrywki, na finansach i polityce skończywszy. Każdy znajdzie tutaj dla siebie swój ulubiony kącik w którym będzie się czuć jak w domu. Dla nas nie ma tematów tabu. Porozmawiasz w kulturalny sposób o czym tylko chcesz i dzięki nam poznasz wiele wartościowych osób. Zapraszamy wszystkich którzy mają szeroki zakres zainteresowań i chcą o wszystkim co ciekawe rozmawiać do woli. Jest to forum zarówno dla kobiet jak i dla mężczyzn, którzy internet traktują nie tylko jako miejsce spotkań, ale także jako źródło wiedzy i wymiany poglądów.

Reklama