27.08.2022, 21:33
Skoro szukasz wózka do miasta, Osis od Cavoe będzie dobrym wyborem - w końcu jest lekki, zgrabny i wygodny dla malucha, a do tego ma pojemny kosz zakupowy. Mam nadzieję, że właśnie na jego się zdecydujesz
|
Lekki, miejski wózek
|
|
27.08.2022, 21:33
Skoro szukasz wózka do miasta, Osis od Cavoe będzie dobrym wyborem - w końcu jest lekki, zgrabny i wygodny dla malucha, a do tego ma pojemny kosz zakupowy. Mam nadzieję, że właśnie na jego się zdecydujesz
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium oraz Wspierający, VIP, Sponsor, Inwestor .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i... Dołącz do grona Użytkowników!
20.09.2022, 18:01
Też tak myślę - bardzo dokładnie prześledziłam parametry wózka, jego opinie i nie widzę tutaj nic co mogłoby mnie zaniepokoić.
25.09.2022, 15:42
A nie myślicie, że Cavoe Ideo też może się sprawdzić? Moim zdaniem ze względu na ultraniską wagę i tak nieduże rozmiary będzie idealny.
28.10.2022, 19:19
Na uwagę zasługuje Cavoe Ideo. Długo przyglądałam się temu wózkowi. Ma wiele rozwiązań, dzięki którym wózek sprawdzi się w mieście i w podróży.
19.11.2022, 21:53
Wiele osób poleca Cavoe Osis i ja je zdecydowanie polecam. To wózek dedykowany miejskim przechadzkom.
30.11.2022, 10:45
też będę niebawem kupować nowy wózek dla synka i póki co, nie mam zielonego pojęcia na jaki model się zdecydować, za dużo tego
myślę, ze w takim wypadku dobze jest też poczytać wpisy na blogach o tematyce dziecięcej i parentingowej., Fajny jest ten Dbamy o Dziecko https://dbamyodziecko.pl/.Mnóstwo wpisów na temat ciąży, porodu, życia i rozwoju dzieci w każdym wieku. porady w kwestii zakupów też się znajdą
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium oraz Wspierający, VIP, Sponsor, Inwestor .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i... Dołącz do grona Użytkowników!
24.07.2023, 14:00
Od jakiegoś czasu dostępna w sprzedaży jest nowość Cavoe Moi+ Polecam zapoznać się z jego specyfikacją. Będziecie zachwycone!
Możesz powiedzieć coś więcej o nowych ulepszeniach? Brzmi ciekawie, a moja znajoma właśnie rozmyśla nad kupnem nowego wózka
___________________________________________ Wrocław - tutaj zrobisz implanty stomatologiczne |
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|