Otrzymaliśmy 46% naszego celu ..

Przekaż dowolną kwotę na rozwój naszej społeczności Aby uzyskać więcej informacji Kliknij Tutaj!
Ocena wątku:
- 0 głosów - średnia: 0
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
|
Rozwód pomoc prawna Gdańsk
|
Grupa: Bywalec
Liczba postów: 1,668
Liczba wątków: 14
Reputacja:
1
Hej. Mam małe pytanie, znacie jakichś prawników pracujących w Gdańsku? Szukam osoby, która specjalizuje się w rozwodach i może mi pomóc wyjść z zawirowań związanych z moim rozwodem. Jeśli znacie dobrego specjalistę, który ma wolny grafik, byłabym bardzo wdzięczna za polecenie
Grupa: Reklamowiec
Liczba postów: 1
Liczba wątków: 1
Reputacja: 0
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium oraz Wspierający, VIP, Sponsor, Inwestor .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!
Liczba postów: 1,276
Liczba wątków: 7
Reputacja:
0
Ja niestety nie mam jak Ci pomóc, bo sama szukam dokładnie takiego samego wsparcia. Byłam na kilku spotkaniach, ale zrezygnowałam, bo nie czułam się zbyt dobrze rozumiana przez mecenasa. Mam nadzieję, że ktoś poleci tutaj jakąś sprawdzoną osobę.
Grupa: Użytkowniczka
Liczba postów: 1,171
Liczba wątków: 4
Reputacja:
0
To prawda, że nie tak prosto jest znaleźć odpowiednią pomoc prawną, szczególnie jeżeli czeka was trudny rozwód. Moja koleżanka korzystała z pomoc tego mecenasa https://www.mindykowski.pl/ i tego co pamiętam, to była naprawdę bardzo zadowolona. Skontaktuj się z nim w wolnej chwili, a będziesz w stanie poznać więcej szczegółów
Liczba postów: 1,363
Liczba wątków: 10
Reputacja:
1
Rozwód jak najbardziej nie jest miłą sprawą, ale należy również wiedzieć jak wygląda podział majątku po rozwodzie. Jestem zdania, że o tym bardzo fajnie napisano w https://prawnikzpolecenia.pl/podzial-maj...sisz-miec/ i zdecydowanie takiego rodzaju artykuły bywają niezwykle cennym źródłem informacji.
Grupa: Użytkownik
Liczba postów: 82
Liczba wątków: 3
Reputacja:
0
Mam do polecenia genialnego radcę prawnego Michała Mindykowskiego — zdecydowanie najlepszy i bezkonkurencyjny. Nawiązując z nim wspólprace. Będziesz miał zapewniony spokój i nie będziesz musiał przyjmować się formalnościami.
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości