Otrzymaliśmy 46% naszego celu ..

Przekaż dowolną kwotę na rozwój naszej społeczności Aby uzyskać więcej informacji Kliknij Tutaj!
Ocena wątku:
- 0 głosów - średnia: 0
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
|
Medycyna estetyczna
|
Grupa: Użytkownik
Liczba postów: 697
Liczba wątków: 7
Reputacja:
0
Ja też modelowałam usta w Magicznej Kliniki. Polecam to miejsce za całokształt - ofertę, lekarzy, ceny i tą ich mobilność. Wszyscy, bez względu na miejsce zamieszkania mogą skorzystać z najbardziej dogodnej dla nich lokalizacji. Super
Grupa: Reklamowiec
Liczba postów: 1
Liczba wątków: 1
Reputacja: 0
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium oraz Wspierający, VIP, Sponsor, Inwestor .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!
Liczba postów: 65
Reputacja:
0
A czy w trakcie tych konsultacji lekarz sugeruje, co by było dla mnie najlepsze by uzyskać oczekiwane przeze mnie efekty? Tych zabiegów jest w Magicznej klinice sporo, czas zacząć zmieniać się na lepsze, ale można zawrotu głowy dostać...
Grupa: Bywalec
Liczba postów: 1,220
Liczba wątków: 9
Reputacja:
0
Jeśli chodzi o medycynę estetyczną, to gorąco polecam zabieg o nazwie karboksyterapia. Nie ma skuteczniejszej metody na walkę z cellulitem, jak właśnie ten zabieg. Tutaj: https://klinikamlodosci.com/zabieg/karboksyterapia/ możecie sobie sprawdzić, na jakiej zasadzie przebiega cały proces z wykorzystaniem "cudownego gazu"  Według mnie, to idealny zabieg na lato - która kobieta nie chciałaby pięknie wyglądać nad basenem?
Liczba postów: 16
Liczba wątków: 2
Reputacja:
0
(22.06.2019, 20:58)terenia napisał(a): A czy w trakcie tych konsultacji lekarz sugeruje, co by było dla mnie najlepsze by uzyskać oczekiwane przeze mnie efekty? Tych zabiegów jest w Magicznej klinice sporo, czas zacząć zmieniać się na lepsze, ale można zawrotu głowy dostać... Dokładnie tak. Na konsultacjach możesz o wszystko zapytać i rozwiać swoje wątpliwości .Na pewno coś Ci doradzą. Takie spotkanie jest bardzo potrzebne szczególnie wtedy, kiedy pierwszy raz decydujemy się na jakiś zabieg.
Liczba postów: 52
Liczba wątków: 11
Reputacja:
0
W Wilmedzie w Warszawie jest Klinika Urody. Siostra miała u nich robione modelowaniu pośladków. Zawsze miała na tym punkcie kompleksy, a teraz po zabiegu minęły. Efekty są naprawdę zauważalne, teraz jej pupa w spodniach prezentuje się super
Liczba postów: 123
Liczba wątków: 24
Reputacja:
0
Ja robiłam botoks i usta. Efekt utrzymuje się w zależności od zabiegu. Konsultacja jest zawsze wcześniej wiec uzyskasz odp na wszytskie pytania.
Grupa: Reklamowiec
Liczba postów: 1
Reputacja: 0
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium oraz Wspierający, VIP, Sponsor, Inwestor .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!
Liczba postów: 65
Reputacja:
0
No własnie tez myślałam o modelowaniu ust, jeśli to szybki i bezbolesny zabieg to skorzystam z promocji, akurat jest zniżka na ten zabieg
Liczba postów: 383
Liczba wątków: 3
Reputacja:
0
ja od zawsze marzyłam o ładnych i pełnych ustach, niefługo ide na zabieg, ale na razie musze trochę je podleczyć, bo mam strasznie suche i spierzchnięte https://nonamewoman.com/spierzchniete-su...-zaradzic/ te usta więc na spokojnie  Znalazłam kilka trików jak dbac o usta i w sumie efekty już widać
Grupa: Moderator
Liczba postów: 450
Liczba wątków: 25
Reputacja:
4
Ja tak samo ale też bałam się żeby nie było efektu przerysowania i żeby to wyglądało naturalnie, dlatego wybrałam dobrą i sprawdzoną klinikę https://artederm.pl/ bo wiem że tam są świetni specjaliści i wyjątkowa bardzo przyjazna pacjentom atmosfera
Grupa: Użytkowniczka
Liczba postów: 1,079
Liczba wątków: 46
Reputacja:
0
Jeśli szukasz specjalistów z zakresu medycyny estetycznej w Wrocławiu to koniecznie zapoznaj się z ofertą kliniki https://lukaszmichalak.pl/ Ich domena to ortopedia i medycyna estetyczna ale nie brakuje także usług z zakresu laseroterapii i skleroterapii. Zabiegi są pod nadzorem najlepszych specjalistów i na najlepszym sprzęcie. Swoją pracę traktują jak powołanie i zawsze znajdą rozwiązanie twoich problemów za atrakcyjną cenę.
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości