Otrzymaliśmy 46% naszego celu ..

Przekaż dowolną kwotę na rozwój naszej społeczności Aby uzyskać więcej informacji Kliknij Tutaj!

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Najlepsza karma hipoalergiczna
Rzucam taki temat "najlepsza karma hipoalergiczna" i czekam na wasze rekomendacje  Cool
Odpowiedz

Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!

Słyszałaś o marce EMPIRE? Polska marka produkująca karmy dla psów i dla kotów
Odpowiedz
Nie słyszałam, ja do tej pory kupowała w sklepie co popadnie bez większego zastanowienia się i dopiero od weterynarza się dowiedziałam że pies ma alergię pokarmową  Unsure musze zacząć eliminować alergeny, weterynarz polecił mi kilka nazw ale drogie  Crying
Odpowiedz
Ale dla kogo, w sensie jakiego zwierzaka?
Odpowiedz
(11.07.2022, 21:40)Carvin napisał(a): Ale dla kogo, w sensie jakiego zwierzaka?

Hej szukam karmy dla psa, mój pies ma alergię pokarmową Smutny co polecasz? Uśmiech
Odpowiedz
Ja tak sądziłam, że chodzi o psa, ale też pewności nie miałam Uśmiech i tak jak wspominałam Empire ma bardzo dobre karmy dla psa z podziałem na rasy/wiek psa i potrzeby jakie ma
Odpowiedz

Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!

Potwierdzam-Empire to bardzo dobry producent karm i mają dobre karmy, niejeden zwierzak się nimi zajada. A gdy popatrzysz na skład to samo złoto Uśmiech)
Odpowiedz
W tym https://zoopers.pl/psy/karma/karma-mokra/93/k sklepie też znajdziesz karmy z dobrym składem w puszkach i w saszetkach, wybór jest naprawdę duży zarówno dla małych jak i dużych piesków
Odpowiedz
No ale bez sensu kupować karmę polskiego producenta w sklepie zoologicznym skoro u producenta dostaniesz najlepszą cenę Uśmiech
Odpowiedz
Czy ktoś Was ma może psiaka z hodowli https://www.beagles.pl ? Powiem Wam, że jeśli chcecie szczeniaka beagla, to najlepsza hodowla w PL
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

O nas

Nedds24.pl - Najlepszy Serwis Rozrywkowy na którym możesz porozmawiać dosłownie o wszystkim - począwszy od rozrywki, na finansach i polityce skończywszy. Każdy znajdzie tutaj dla siebie swój ulubiony kącik w którym będzie się czuć jak w domu. Dla nas nie ma tematów tabu. Porozmawiasz w kulturalny sposób o czym tylko chcesz i dzięki nam poznasz wiele wartościowych osób. Zapraszamy wszystkich którzy mają szeroki zakres zainteresowań i chcą o wszystkim co ciekawe rozmawiać do woli. Jest to forum zarówno dla kobiet jak i dla mężczyzn, którzy internet traktują nie tylko jako miejsce spotkań, ale także jako źródło wiedzy i wymiany poglądów.

Szybkie linki

Reklama