Otrzymaliśmy 46% naszego celu ..

Przekaż dowolną kwotę na rozwój naszej społeczności Aby uzyskać więcej informacji Kliknij Tutaj!
Ocena wątku:
- 0 głosów - średnia: 0
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
|
Masaż ciała
|
Grupa: Użytkownik
Liczba postów: 63
Liczba wątków: 63
Reputacja:
0
Lekarz zarekomendował mi udanie się na masaż ciała, ponieważ poprzez pozycję siedzącą w pracy, mam bardzo pospinane mięśnie w okolicach kręgosłupa lędźwiowego. To z kolei skutkuje problemami z płynnym poruszaniem się. Starałem się wykonywać ćwiczenia w domu, jednak nie przyniosło to pożądanego skutku. Koleżanka zmagała się z podobnym problemem, jednak pomógł jej masaż wykonany w gabinecie Beauty Expert, w Bierutowie. Pracujący tam specjaliści, pomogli jej znaleźć napięcie w ciele oraz następnie je wyeliminować. Coraz bardziej przekonuje się do skorzystania z masażu, czy ktoś jeszcze mógłby polecić tę usługę?
Grupa: Reklamowiec
Liczba postów: 1
Liczba wątków: 1
Reputacja: 0
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium oraz Wspierający, VIP, Sponsor, Inwestor .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!
Liczba postów: 653
Liczba wątków: 5
Reputacja:
0
Zobacz sobie ofertę masaż / toruń. Znajdziesz w niej kilka rodzajów masażu. Ja własnie zastanawiam się nad masażem leczniczym. Zdecydowanie by mi się przydał, bo plecy bolą mnie niemiłosiernie od jakiegoś czasu a nie chcę się faszerować lekami.
Grupa: Bywalec
Liczba postów: 1,852
Liczba wątków: 44
Reputacja:
0
Też teraz szukam tego rodzaju specjalistów. Masażysta w Jastrzębiu Zdroju jest mi najbardziej potrzebny, bo właśnie tutaj mieszkam jednak nie znam się za bardzo na tego typu salonach oraz gabinetach. Gdzie najlepiej się zgłosić i kogo polecacie?
Liczba postów: 375
Liczba wątków: 9
Reputacja:
0
06.09.2022, 19:07
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 06.09.2022, 19:08 przez lola48.)
Nie trzeba wydawać dużych pieniędzy na masaż, wystarczy tylko zaopatrzyć się w odpowiednie składniki. Przyda się świeca do masażu. Tutaj jest dostępna https://www.manada.pl/swiece-do-masazu . W ich ofercie możecie znaleźć różne zapachy, dzięki którym skóra też zyska piękny zapach. Wystarczy rozpuścić wosk i odczekać chwilę. W ten sposób można też spędzić miło czas z ukochaną osobą.
Liczba postów: 375
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0
To już chyba zależy przede wszystkim od Waszych potrzeb. Moim zdaniem ciekawym pomysłem może być zaopatrzenie się w specjalne sprzęty, dzięki którym będzie można nawet wykonać takie masaże samemu w domu. Na stronie https://4fizjo.pl/pol_m_Walki-do-masazu_...i-232.html czytałem o tym więcej i zastanawiam się, co Wy o tym sądzicie.
Liczba postów: 186
Liczba wątków: 2
Reputacja:
0
Ekologiczna świece do masażu, z naturalnych wegańskich składników, ręcznie robiona kupicie w sklepie Homeliness https://homeliness.eu/. Mają tam cudne zapachy, świece mają doskonały skład, który sprawia, że po masażu skóra jest doskonale nawilżona, wygładzona i uelastyczniona. Idealnie nadają się na domowy wieczór spa.
Grupa: Reklamowiec
Liczba postów: 1
Liczba wątków: 1
Reputacja: 0
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium oraz Wspierający, VIP, Sponsor, Inwestor .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!
Liczba postów: 268
Liczba wątków: 8
Reputacja:
0
masaze to fajna sprawa ale wybierz odpowiedniego fizjoterapeute by ci krzywdy nie zrobi.. nie zaszkodzi tez delikatny erotyczny rozluzniajacy masaz od meza  ja uwielbiam
Liczba postów: 168
Liczba wątków: 3
Reputacja:
0
masaz od meza.. juz widze jak by moj mi zrobil.. predzej by mi skore zdarl
Liczba postów: 268
Liczba wątków: 8
Reputacja:
0
eeee wydaje ci sie  jak zrobisz nastroj to sie facet wkreci  polecam te olejki https://superlove.pl/olejki-do-masazu/ar...-do-masazu sa niesamowicie aromatyczne
Liczba postów: 701
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0
29.05.2023, 14:30
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 06.06.2023, 07:40 przez Kabron.)
Obecnie sporo osób decyduje się również na masaż tantryczny Warszawa. Warto się na niego zdecydować jeśli szukacie nowych doznań, chcecie się odstresować i lepiej poznać swoj własny organizm.
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: