Otrzymaliśmy 46% naszego celu ..

Przekaż dowolną kwotę na rozwój naszej społeczności Aby uzyskać więcej informacji Kliknij Tutaj!

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Oprogramowanie medyczne
W każdym gabinecie lekarskim przydatna będzie elektroniczna dokumentacja medyczna program program Warto wybrać dobry program, który ułatwi nam pracę i przetrzymywanie dokumentów. Doskonale się do tego sprawdza RSQ Doctor jest łatwy w obsłudze i ma dużo przydatnych opcji , na przykład system wystawiania e-recept i e-skierowań
Odpowiedz

Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!

Taki program jest na pewno potrzebny
Odpowiedz
Ale na oprogramowaniu też świat się nie zamyka... Ważne będzie również to, aby odpowiednie tez kupić aparatury do waszej medycznej placówki - a gdzie je szukać? Możecie sprawdzić sobie chociażby oferty Medwil , bo tam wybór jest całkiem spory i macie możliwość dokonania u nich kompleksowych zakupów.
Odpowiedz
Ja polecam przetestować różne rozwiązania, dla swojej gabinetu szukałem też niedrogiego rozwiązania, który mi pomoże w umawianiu wizyt, wystawianiu recept, obiegu dokumentów, czy też zarządzaniu płatnościami. Możesz sobie zajrzeć na Klinika24 https://klinika24.pl/ i dowiedzieć się więcej na temat tej platformy. Na start w pakiecie Gabinet Komfort zapewniają za złotówkę na miesiąc, ale też normalnie nie kosztuje wiele.
Odpowiedz
Odnośnie dokumentacji medycznej - zobaczcie, na jaki ciekawy artykuł natrafiłem w sieci:
https://www.destroy.pl/baza-wiedzy/kiedy...medycznej/

Jak więc widać, o dokumentację medyczną trzeba dbać, zarówno w przypadku jej przechowywania, jak i jej niszczenia, po okresie, w którym już przestaje być potrzebna. Wiadomo, w takiej dokumentacji medycznej jest masa danych wrażliwych, które po prostu nie mogą nigdzie "wycieknąć"!
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

O nas

Nedds24.pl - Najlepszy Serwis Rozrywkowy na którym możesz porozmawiać dosłownie o wszystkim - począwszy od rozrywki, na finansach i polityce skończywszy. Każdy znajdzie tutaj dla siebie swój ulubiony kącik w którym będzie się czuć jak w domu. Dla nas nie ma tematów tabu. Porozmawiasz w kulturalny sposób o czym tylko chcesz i dzięki nam poznasz wiele wartościowych osób. Zapraszamy wszystkich którzy mają szeroki zakres zainteresowań i chcą o wszystkim co ciekawe rozmawiać do woli. Jest to forum zarówno dla kobiet jak i dla mężczyzn, którzy internet traktują nie tylko jako miejsce spotkań, ale także jako źródło wiedzy i wymiany poglądów.

Szybkie linki

Reklama