Otrzymaliśmy 46% naszego celu ..

Przekaż dowolną kwotę na rozwój naszej społeczności Aby uzyskać więcej informacji Kliknij Tutaj!

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Oprogramowanie medyczne
Prowadzę gabinet lekarski i chciałabym wyposażyć go w dobre oprogramowanie medyczne. Jakiego producenta tego typu programu polecacie?
Odpowiedz

Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!

Na pewno warto szukać jednak sprawdzonych i dobrze działających programów, które skutecznie usprawniają obieg dokumentów, bezpieczeństwo, możliwość szybkiego umawiania wizyt i wystawiania recept. Na początku istnienia naszego gabinetu był spory problem żeby nad tym wszystkim zapanować i zachować porządek aby każdy pacjent był należycie przyjęty i obsłużony. Trzeba było pójść w informatyzację i dlatego szukając różnych opcji oraz sprawdzając opinie wybraliśmy medNote od Comarch i teraz kiedy już jest u nas praktycznie rok mogę powiedzieć że było warto. Te problemy które wymieniłem powyżej udało się zminimalizować, no i lekarze sprawnie się w niego wdrożyli Uśmiech
Odpowiedz
Przyznam szczerze, że sama ostatnio zastanawiałam się, jakie oprogramowanie mogłabym wprowadzić do swojego biznesu. Kolega polecił mi, że bardzo ciekawe rozwiązania takie jak  rozliczanie delegacji  mogę znaleźć między innymi w ofercie firmy amodit.pl.  Dajcie znać, jeżeli kiedykolwiek korzystaliście może z ich usług
Odpowiedz
Jeśli interesuje Cię jakiś dobry i przydatny program dla lekarza, to polecam RSQ Doctor. Na pewno ułatwi on wszelkie sprawy związane z dokumentacją pacjentów, a także z elektronicznym umawianiem wizyt Wink
Odpowiedz
Należy przede wszystkim wiedzieć o tym, że samo programowanie jest niezwykle ważne i myślę, że dziś raczej nie ma dziedziny aby informatyzacja się w niej nie znalazła. Z tego co mi wiadomo to właśnie kuka programowanie jest bardzo fajnym rozwiązaniem ale tutaj bardziej chodzi o roboty przemysłowe. W końcu jest to bardzo ważny aspekt.
Odpowiedz
Szczerzę mogę polecić system od Comarchu. Optimed NXT to świetnie napisany system co sprawia że działa on szybko i nie zacina się, niesie za sobą również wiele funkcji, ale nie sprawia to że system jest trudny w obsłudze, jest on wręcz banalnie prosty i bardzo łatwo jest nauczyć się go obsługiwać. Oprogramowanie jest dobrze skoordynowane co zdecydowanie ułatwia zarządzanie placówką medyczną. Można również dostosować program do swoich potrzeb dzięki temu że jest on konfigurowalny. Działa on również na starszych komputerach ponieważ jest dopasowany do różnych systemów, nie tylko tych najnowszych. Podsumowując uważam że w tym momencie jest to jeden z najlepszych systemów na rynku i jest on godny polecenia.
Odpowiedz

Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!

U siebie w przychodni używamy Optimedu i szczerze bardzo polecam. Super łatwy w obsłudze. Można na nim polegać, nigdy się nie zaciął. Jak tylko jakiś błąd zgłosiliśmy to za max 2 dni wchodziła łatka także jestem zadowolona. Bałam się, że przez ilość funkcji, będzie on trudny do użytku, ale tak nie jest. Dobrze zaprojektowany pod względem interfejsu. Świetnie działa zaimplementowany system generowania raportów.
Odpowiedz
Warto wybrać dobry program do gabinetu, który będzie dobrze służył i przyspieszy pracę Uśmiech Szybciej możecie dzięki niemu wystawić e-receptę, umówić wizytę i macie dostęp do dokumentacji medycznej. Ma naprawdę wiele zalet Uśmiech
Odpowiedz
Myślę, że bardzo dobrą opcją jest Optimed od Comarch. Ma wbudowane wiele funkcjonalności tj. e-usługi, eWUŚ czy generator raportów. Sam system ma szerokie możliwości personalizacji pod swoją placówkę. Działa bardzo sprawnie, stabilnie i nie zawiesza się. Jest też dobrze zaprojektowany co umożliwia szybką naukę jego obsługi i przyjemne korzystanie. Jesteśmy w przychodni bardzo z niego zadowoleni także polecam Uśmiech
Odpowiedz
Świetnie sprawdza się Optimed, dobrze zaprojektowany. Działa na każdym systemie operacyjnym. Działają e-usługi, eWUŚ. Ma wbudowany generator raportów, który bardzo sprawnie działa. Ogólnie system jest bardzo łatwy w obsłudze. Funkcje są umieszczone w dobrych miejscach, co bardzo ułatwia pracę.
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek:

O nas

Nedds24.pl - Najlepszy Serwis Rozrywkowy na którym możesz porozmawiać dosłownie o wszystkim - począwszy od rozrywki, na finansach i polityce skończywszy. Każdy znajdzie tutaj dla siebie swój ulubiony kącik w którym będzie się czuć jak w domu. Dla nas nie ma tematów tabu. Porozmawiasz w kulturalny sposób o czym tylko chcesz i dzięki nam poznasz wiele wartościowych osób. Zapraszamy wszystkich którzy mają szeroki zakres zainteresowań i chcą o wszystkim co ciekawe rozmawiać do woli. Jest to forum zarówno dla kobiet jak i dla mężczyzn, którzy internet traktują nie tylko jako miejsce spotkań, ale także jako źródło wiedzy i wymiany poglądów.

Szybkie linki

Reklama