Otrzymaliśmy 46% naszego celu ..

Przekaż dowolną kwotę na rozwój naszej społeczności Aby uzyskać więcej informacji Kliknij Tutaj!
Ocena wątku:
- 0 głosów - średnia: 0
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
|
Kontuzja
|
Grupa: Użytkownik
Liczba postów: 819
Liczba wątków: 719
Reputacja:
0
Cześć, po treningu nabawiłam się kontuzji i szukam metod leczenia jej. Słyszałam, że gabinetu masażu HP Punkt Zdrowia Łukasz Zastępski, ma w swojej ofercie tlenoterapię w komorze hiperbarycznej. Byliście tam, polecacie?
Grupa: Reklamowiec
Liczba postów: 1
Liczba wątków: 1
Reputacja: 0
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium oraz Wspierający, VIP, Sponsor, Inwestor .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!
Grupa: Bywalec
Liczba postów: 1,668
Liczba wątków: 14
Reputacja:
1
Uważam, że bardzo dobrą placówką w Warszawie jest Centrum Medyczne Gamma. W ichniejszej ofercie znajdziecie świetnych specjalistów. Moim zdaniem posiadają naprawdę jakościowe usługi. Przy ulicy Broniewskiego posiadają nawet własny szpital. Myślę, że to idealne miejsce do wyleczenia kontuzji. Jak najbardziej polecam!
Liczba postów: 375
Liczba wątków: 9
Reputacja:
0
Możesz też zastosować preparaty z arniką. Poczytaj więcej o tej roślinie https://www.lekinatury.pl/pl/encyklopedi...orska.html . Przy kontuzjach sprawdza się idealnie. Wykazuje działanie przeciwzapalne, przeciwbólowe, rozgrzewające. Likwiduje siniak i obrzęki. Wszelkie wybroczyny szybciej się wchłaniają. Z pewnością pomogą.
Liczba postów: 4,431
Liczba wątków: 152
Reputacja:
0
Mogę polecić wam bardzo dobrego i sprawdzonego specjalistę jak https://praktyka.info.pl/ . Uległem niedawno kontuzji na treningu, ale na szczęście leczenie okazało się bardzo skuteczne i szybko powróciłem do sprawności
Liczba postów: 908
Liczba wątków: 129
Reputacja:
0
Mój dziadek uległ wypadkowi, po którym stał się całkowicie niezdolny do samodzielnego funkcjonowania. Właśnie dlatego zamierzamy kupić mu podnośnik pacjenta, który znaleźliśmy pod adresem: https://esklep.brandvital.eu/produkty/sp...enta,2,163 . To znacznie ułatwi pracę jego pielęgniarce, a także nam. W ofercie sklepu można znaleźć znacznie więcej sprzętów medycznych, które zapewne przydadzą się przy różnego rodzaju problemach ze zdrowiem.
Liczba postów: 2,133
Liczba wątków: 408
Reputacja:
0
Niestety w każdym wieku i przy najprostszej czynności można się nabawić kontuzji, nie da się uniknąć urazów w 100% bez względu na to jaki tryb życia będziemy prowadzić. A jak już taka sytuacja się zdarzy to trzeba jak najszybciej zgłosić się do najlepszego specjalisty który pomoże z kontuzją się uporać. W Warszawie najlepiej zgłosić się do Carolina Medical Center - przyjmują tam najlepsi ortopedzi w kraju.
Grupa: Reklamowiec
Liczba postów: 1
Liczba wątków: 1
Reputacja: 0
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium oraz Wspierający, VIP, Sponsor, Inwestor .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości