Otrzymaliśmy 46% naszego celu ..

Przekaż dowolną kwotę na rozwój naszej społeczności Aby uzyskać więcej informacji Kliknij Tutaj!
Ocena wątku:
- 0 głosów - średnia: 0
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
|
Dbanie o zdrowie
|
Grupa: Bywalec
Liczba postów: 1,068
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0
To bardzo ważna rzecz. W końcu jeśli chodzi o tego typu kwestie, to zawsze powinniście stawiać na odpowiednią profilaktykę. Na pewno powinniście wiedzieć, jakie objawy nadczynności tarczycy. Być może powinniście podjąć leczenie w tym kierunku. Na pewno warto już teraz zastanowić się, co będzie dla Was najlepsze.
Grupa: Reklamowiec
Liczba postów: 1
Liczba wątków: 1
Reputacja: 0
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium oraz Wspierający, VIP, Sponsor, Inwestor .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!
Grupa: Użytkowniczka
Liczba postów: 362
Liczba wątków: 3
Reputacja:
1
A ja też teraz się przebadałam i nawet cytologię robiłam, wyszła LSIL a więc do powtórki za pół roku no i stosuję żel papilocare, podobno ma właściwości które wspomagają gojenie się zmian w szyjce macicy wywołanych wirusem hpv
Grupa: Użytkownik
Liczba postów: 532
Liczba wątków: 9
Reputacja:
0
Warto dbać o zdrowie wielotorowo. Z pewnością będzie ważna odpowiednia dieta - z dużą ilością witamin. Dlatego warto codziennie spożywać naturalne soki, np. takie https://korabgarden.pl/pl/produkty/sok-z...remium-nfc z czarnej porzeczko marki Korab Garden. Ich soki są certyfikowane, tłoczone na zimno, z całych owoców. A producent nie dodaje do nich niczego - sama natura.
Liczba postów: 59
Reputacja:
0
Dbanie o zdrowie jest tak naprawdę bardzo proste - zdrowa dieta + aktywność fizyczna działają cuda. Wcale nie trzeba wydawać dużo kasy. Ćwiczyć można w domu, a zdrowe i pełnowartościowe produkty można kupować w Internecie. Np. tutaj: https://sklep-zdrowia.eu/
Liczba postów: 707
Liczba wątków: 14
Reputacja:
0
Chciałbym Wam polecić stronę https://urodaizdrowie.pl/trzy-powody-dla...ojej-diety , gdzie dowiecie się dlaczego warto wprowadzić łososia do diety. Jest to bardzo zdrowa ryba, bogata w odpowiednie tłuszcze, sam bardzo często używam jej w mojej kuchni.
Liczba postów: 367
Liczba wątków: 28
Reputacja:
0
24.09.2021, 15:03
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 24.09.2021, 15:04 przez MaciejSt.)
W takim razie jeżeli chcecie odpowiednio zadbać o swoje nawyki żywieniowe i chcesz wrócić do formy to w mojej opinii zdecydowanie warto tutaj sprawdzić portal https://ekokorniszon.pl/ na którym podpowiedzi nie brakuje zarówno w zakresie eko żywności, kosmetyków, czy również ogólnie produktów i całego ekologicznego życia. Pomocna obsługa, duża dawka konkretnych podpowiedzi i też świezych artykułów. Pozdrawiam i dajcie znać czy również staracie się zmienić nawyki swojego funkcjonowania.
Grupa: Reklamowiec
Liczba postów: 1
Liczba wątków: 1
Reputacja: 0
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium oraz Wspierający, VIP, Sponsor, Inwestor .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!
Liczba postów: 1,416
Reputacja:
0
Dla mnie bardzo ważna jest higienia uszu bo jeśli o nie nie zadbamy właściwie to możemy być narażeni na różne infekcje a nawet utratę słuchu. Za radą znajomej odwiedziłem stronę firmy Fonix.pl, na której poznałem ich produkty zapobiegające bólowi uszu, usuwające woskowinę przez co zapobiegają ich zatykaniu, infekcjom, podrażnieniom i działające przeciwbólowo. Preparaty od Fonix mogą być stosowane u niemowląt od trzeciego miesiąca życia. Warto odwiedzić stronę Fonix.pl ponieważ jest tam wiele cennych informacji na temat higieny uszu, z których każdy skorzysta.
Liczba postów: 1,143
Liczba wątków: 5
Reputacja:
0
Koronawirus zaskoczył wszystkich i nie do końca wiemy, jak do tego wszystkiego podejść. Tutaj https://dragonmask.pl/blog/szczepienia-c...a-w-polsce można poczytać więcej o pandemii koronawirusa i o szczepieniach na covid.
Liczba postów: 392
Reputacja:
0
Ludzie często zapominają, że dbanie o planetę jest dbaniem o siebie. Jestem ciekaw, czy słyszeliście o czymś takim jak farmy fotowoltaiczne?
Wydaje się to być świetnym i innowacyjnym podejściem do pozyskiwania energii. Wszyscy wiemy, że istnieją lepsze i gorsze dla planety sposoby pozyskiwania energii elektrycznej. Czemu więc nie wybierać tych lepszych?
Liczba postów: 1,178
Liczba wątków: 306
Reputacja:
0
Koniecznie poczytaj też o nutridrinkach. Te produkty spotyka się obecnie coraz częściej na polskim rynku. Na przykład w DOZ możesz kupić Fresubin i Supportan. To świetne rozwiązanie przy braku apetytu - na przykład spowodowanym chorobą taką jak covid.
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: