Otrzymaliśmy 46% naszego celu ..

Przekaż dowolną kwotę na rozwój naszej społeczności Aby uzyskać więcej informacji Kliknij Tutaj!
Ocena wątku:
- 0 głosów - średnia: 0
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
|
Catering z dostawą
|
Grupa: Bywalec
Liczba postów: 3,121
Liczba wątków: 108
Reputacja:
0
Jeśli interesuje Was catering dla firm to polecam https://www.restauracjanadpotokiem.pl/ca...22,pl.html . Realizują usługi na terenie całej Polski. W dobie pandemii i ograniczeń nie da zorganizować firmowej imprezy w lokalu. Jednak co innego w siedzibie firmy.
Grupa: Reklamowiec
Liczba postów: 1
Liczba wątków: 1
Reputacja: 0
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium oraz Wspierający, VIP, Sponsor, Inwestor .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!
Grupa: Użytkownik
Liczba postów: 639
Liczba wątków: 38
Reputacja:
0
Jeżeli chodzi o mnie i moją żonkę to zdecydowaliśmy się mieszkając w Gdańsku postawić na dietę pudełkową SportFoodBox https://sportfoodbox.pl/catering-dietetyczny-gdansk Nie mamy czasu na gotowanie i liczenie tych wszystkich kalorii, dlatego przestaliśmy jeść niezdrowe dania w restauracjach i zamawiać. Wyszło taniej, a udaje nam się tez lepiej zadbać o wygląd!
Liczba postów: 1,178
Liczba wątków: 306
Reputacja:
0
W takim razie zajrzyj do oferty przygotowanej przez FITBOXY https://fitboxy.pl/ jeżeli zależy Wam zarówno na wysokiej jakości, profesjonalnym podejściu do potrzeb klienta i też dopasowaniu wartości kalorycznych i substancji odżywczych do zapotrzebowania. W końcu udało mi się trafić na dobrą firmę cateringową która spełnia moje wymagania na co dzień. Dzięki temu mam nie tylko więcej czasu, ale również energii i zauważyłam po miesiącu już prawie 3kg w dół, a to dopiero początek!
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0
W sumie czemu by tego nie spróbować. Dzięki temu mógłbym zaoszczędzić bardzo dużo czasu na gotowaniu. Co o tym sądzicie? Macie jakiś ulubiony catering?
Liczba postów: 1,852
Liczba wątków: 44
Reputacja:
0
A co powiecie na taki temat jak catering dietetyczny konin z tego co oferty widziałem są dość atrakcyjne i oczywiście nie tylko pod względem ceny ale najbardziej pod względem jakości i smaku. Macie jakieś ulubione restauracje z tych okolic?
Liczba postów: 1,220
Liczba wątków: 9
Reputacja:
0
20.08.2021, 16:23
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 20.08.2021, 16:23 przez malkontentis.)
Jeżeli interesuje was catering dietetyczny , to polecam w wolnej chwili przejrzeć ofertę firmy gastropaczka. Według mnie, mają najniższe ceny i najciekawsze propozycje w zakresie dań i pakietów. Sama mam zamiar od września korzystać tylko z ich cateringów, ponieważ ostatnio mam bardzo mało czasu na jedzenie, a mimo wszystko, chciałabym się zdrowo odżywiać. [/font][/color]
Grupa: Reklamowiec
Liczba wątków: 1
Reputacja: 0
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium oraz Wspierający, VIP, Sponsor, Inwestor .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!
Liczba postów: 51
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0
Z wygodnejdiety jest fajny. Mają kilka opcji diety do wyboru więc każdy znajdzie coś dla siebie. A karmią na prawdę dobrze, jedzonko jest syte, świeże i kolorowe. Taka dieta nie jest cięzka ale za to skuteczna a to najważniejsze
Liczba postów: 627
Liczba wątków: 302
Reputacja:
1
Jeśli ktoś jest ze Szczecina lub okolic to bardzo polecam https://www.swom.com.pl/catering-dietety...zczecinie/
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: