Grupa: Użytkownik
Liczba postów: 415
Liczba wątków: 5
Reputacja:
0
Wg mnie świetna miejscówka będzie lokal Smaki życia w Wieliszewie, bardzo konkretna obsługa i pomysłowi oraz cierpliwi właściciele, pomogą w zrealizowaniu wszystkiego czego dusza zapragnie. Sama impreza była wspaniała, sala duża, pomieściło się ponad 100 gości, jedzenie również smakowite.
Grupa: Reklamowiec
Liczba postów: 1
Liczba wątków: 1
Reputacja: 0
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium oraz Wspierający, VIP, Sponsor, Inwestor .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!
Liczba postów: 37
Liczba wątków: 6
Reputacja:
0
Liczba postów: 236
Liczba wątków: 5
Reputacja:
0
Organizacja swojego wesela może być naprawdę ekscytująca. Sama wiem coś o tym, bo właśnie jestem w trakcie wszystkiego załatwiania już na ostatni guzik. Zastanawiam się teraz nad dekoracjami na salę. Tak myślę, że przede wszystkim postawię na balony unoszące się w powietrzu. Tylko będę musiała zamówić do tego hel tutaj https://balomania.eu/kategoria-produktu/...i-z-helem/ . No, ale będzie wszystko wyglądało pięknie.
Liczba postów: 32
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0
Dwa lata do wesela to trochę czasu jest, ale tylko trochę. Najważniejsze to załatwić restaurację która załatwi wszystko od początku do końca. My znaleźliśmy w Puszczykowie k/poznania lokal pod tytułem hotelarnia. Lokal to za mało powiedziane, bo jest to cały kombinat z hotelem basenem i spa.
Liczba postów: 383
Liczba wątków: 3
Reputacja:
0
Jak juz organizujecie wesele, to wiadomo, że to wymaga bardzo szybkiego zabukowania sali, moja siostra 2 lata wcześniej zabukowała sobie lokal Paula w świebodzinie, miejsce genialne, bardzo komfortowe, do tego eleganckie. Menu genialne niestandardowe, potrawy niby oczywiste, ale genialnie doprawione, smak rewelacja, dzieci również się pobawiły, dzięki Pani animatorce załatwionej przez właścicieli, mega !
Liczba postów: 152
Liczba wątków: 70
Reputacja:
0
A wiecie, że coraz większy jest problem ze znalezieniem odpowiedniego fotografa? Mojej koleżance potrzebna była fotografia ślubna Katowice i znalazła świetną fotograf. Wszystko wyszło jak należy. A moja siostra do tej pory się buja i próbuje odzyskać od fotografa zdjęcia (znalazła jakieś przez neta i już 4 miesiące po ślubie a zdjęć nie ma).
Grupa: Reklamowiec
Liczba postów: 1
Reputacja: 0
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium oraz Wspierający, VIP, Sponsor, Inwestor .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!
Liczba postów: 274
Liczba wątków: 3
Reputacja:
0
Nie ma co zostawiać rezerwacji lokalu na ostatnią chwilę. Jest ich mnóstwo, ale musimy znaleźć odpowiedni dla nas. Na większą imprezę można wybrać Dom Weselny Astoria w Kaniach pod Warszawą. Jak są tutaj co chwilę wesela to obsługa także wie, jak zadbać o szczegóły, by była fajna impreza.
Grupa: Użytkowniczka
Liczba postów: 1,102
Liczba wątków: 46
Reputacja:
0
Mi organizacja sprawiła wiele przyjemności. Zaraz ślub a ja bym mogła planować nadal. Jeszcze tylko zamówię tu https://www.grawernia.pl/p2404,podziekow...dr001.html podziękowanie dla rodziców i kwiaty muszę zamówić i gotowe. Mam nadzieję że wszystko wyjdzie bardzo dobrze.
Grupa: Użytkowniczka
Liczba postów: 363
Liczba wątków: 17
Reputacja:
0
Ja polecam wam lokal Glamour we Wroclawiu. Piekna, przestronna i elegancko bez przepychu urzadzona sala. Kazda nasza sugestia byla brana pod uwage i wszystko udalo sie z wlascicielem bez problemu dogadac. Na przyjeciu jedzenie pierwsza klasa, obsluga fantastyczna. Stol wiejski - mistrzostwo. Goscie byli zachwyceni, a my tym samym rowniez
Liczba postów: 280
Reputacja:
0
No organizacja wesela to praca na cały etat. Ta pewno roboty nie zabraknie.
Jeżeli chcesz poczytać ciekawe artykuły i być może się zainspirować to polecam Ci zajrzyj tu http://www.djmw.pl/jaka-wybrac-muzyke-na-wesele/
Bardzo ciekawe rzeczy i na pewno pomogą Ci w organizacji ślubu i wesela.
|