Otrzymaliśmy 46% naszego celu ..

Przekaż dowolną kwotę na rozwój naszej społeczności Aby uzyskać więcej informacji Kliknij Tutaj!
Ocena wątku:
- 0 głosów - średnia: 0
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
|
Podróże
|
Grupa: Użytkownik
Liczba postów: 275
Liczba wątków: 1
Reputacja:
0
Oj tak macie racje, podróże są świetną formą relaksu, ale każdy z nas lubi ten czas spędzać inaczej. Ostatnimi czasy duża ilość osób coraz częściej lubi i wybiera wyprawy w góry. Bardzo fajne jest to, że można wyjechać samodzielnie z wycieczką i osobami, których nie znacie i postawić na przygodę, bądź wspólnie z najbliższymi oraz zorganizowanym wyjazdem. Możliwości jest sporo, ważne jednak, aby zawsze mieć na uwadze to, że bezpieczeństwo jest najważniejsze.
Grupa: Reklamowiec
Liczba postów: 1
Reputacja: 0
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium oraz Wspierający, VIP, Sponsor, Inwestor .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!
Liczba postów: 33
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0
Ja często jeżdżę na wakacje z Itaką i zazwyczaj latam samolotem
Grupa: Bywalec
Liczba postów: 1,227
Liczba wątków: 9
Reputacja:
0
Moja znajoma poleciła mi świetną opcję transportu na lotnisko w Krakowie: https://mrshuttle.com/pl/transfer/transf...o-krakowa/. Jeśli szukaliście tego typu rozwiązania, to polecam wam zajrzeć pod ten link. Jak dla mnie świetna opcja, z której na pewno będę często korzystać.
Liczba postów: 218
Liczba wątków: 143
Reputacja:
0
My z mężem zazwyczaj latamy gdzieś z Itaką  Moim zdaniem samolot jest chyba najwygodniejszym środkiem podróży, szczególnie jak jest ona daleka.
Liczba postów: 286
Liczba wątków: 233
Reputacja:
0
Ja kocham podróże, zazwyczaj jeżdżę z Itaką, więc latam samolotem
Liczba postów: 605
Liczba wątków: 446
Reputacja:
0
Ja najbardziej lubię podróż samolotem, jest jednak najwygodniejsza  Dlatego wybieram biuro Itaka, mają bardzo dobre loty.
Grupa: Reklamowiec
Liczba postów: 1
Reputacja: 0
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium oraz Wspierający, VIP, Sponsor, Inwestor .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!
Liczba postów: 33
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0
Ja podróżuję tym czym wykupię wycieczkę w biurze Itaka, zazwyczaj jednak samolotem.
Liczba postów: 243
Liczba wątków: 11
Reputacja:
0
Ja to bardzo lubię podróżować, ale powiem wam szczerze, że nie umiałabym tak wszystkiego rzucić i po prostu podróżować. Ja muszę mieć stały ląd, do którego wracam. Dlatego dla mnie jak najbardziej będą takie https://wealth4living.net/podroze/jak-ta...e-sposoby/ porady podróżnicze. Chcecie wiedzieć, jak tanio podróżować? Voila!
Liczba postów: 705
Liczba wątków: 14
Reputacja:
0
Uwielbiam podróżować, to pomaga mi wypocząć i poznać nowe miejsca.
catering dietetyczny warszawa
Grupa: Bywalec
Liczba postów: 1,154
Liczba wątków: 63
Reputacja:
0
Czy są tu osoby, które podróżują autobusami? Ja uwielbiam w ten sposób podróżować z dwóch powodów. Pierwszy -jest tanio. A drugi - zawsze można spotkać ciekawego kompana do rozmowy  Połączenia zawsze sprawdzam tutaj - https://dworzeconline.pl/info/podroze/rozklad-jazdy . Bardzo łatwo się ze stronki korzysta.
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości