Otrzymaliśmy 46% naszego celu ..

Przekaż dowolną kwotę na rozwój naszej społeczności Aby uzyskać więcej informacji Kliknij Tutaj!
Ocena wątku:
- 0 głosów - średnia: 0
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
|
Maszyny
|
Grupa: Użytkownik
Liczba postów: 124
Liczba wątków: 3
Reputacja:
0
Jeżeli chodzi o projektowanie i budowę maszyn, to w tym zakresie najlepsi są specjaliści z firmy GM AUTOMATYKA z Krakowa https://www.gmautomatyka.pl/oferta. To rzetelna firma, mają szeroki zakres usług, są prawdziwymi specjalistami zajmującymi się automatyką przemysłową, projektowaniem linii montażowych, itp. Pracują bardzo dobrze, terminowo, bez problemu można dogadać się z nimi co do szczegółów zamówienia, polecam.
Grupa: Reklamowiec
Liczba postów: 1
Liczba wątków: 1
Reputacja: 0
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium oraz Wspierający, VIP, Sponsor, Inwestor .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!
Grupa: Przyjaciel
Liczba postów: 453
Liczba wątków: 25
Reputacja:
4
Maszyny stosujące technologię obróbki CNC stały się w ostatnim czasie niezwykle popularne i zdają się dominować rynek. U nas w firmie postawiliśmy na obrabiarki cnc marki TBI bo są niezawodne i uniwersalne
Liczba postów: 662
Liczba wątków: 456
Reputacja:
0
Mój mąż postanowił sam podjąć wyzwanie budowy domu. Skorzystał z oferty wypożyczalnia maszyn budowlanych zakopane i nie musiał się przejmować brakiem odpowiednich maszyn.
Liczba postów: 4
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0
Ja uważam, że wykształcenie w kierunku maszyn to za mało, potrzeba jeszcze doświadczenia
Liczba postów: 65
Reputacja:
0
Jeżeli już mówimy o maszynach, to zdecydowanie warto jest skorzystać z usług firmy Układy Centralnego Smarowania https://dropsa.com.pl/oferta z Sadów. Mamy od nich system automatycznego smarowania, który jest u nas już zainstalowany od dawna i i sprawdza nam się on doskonale. W ich ofercie znajdują się produkty od renomowanej marki DropsA, są one dostępne w atrakcyjnych cenach, polecam serdecznie.
Reputacja:
0
Zastanawiam się nad zakupem specjalistycznych maszyn do firmy, decyzja zapadnie pomiędzy używanymi a nowymi
Grupa: Reklamowiec
Liczba postów: 1
Reputacja: 0
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium oraz Wspierający, VIP, Sponsor, Inwestor .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!
Liczba postów: 687
Liczba wątków: 482
Reputacja:
0
Dla mnie maszyny to czarna magia. jedynie to mi pomaga w takich sytuacjach to remonty maszyn przemysłowych Sama nigdy nie dałabym rady
Liczba postów: 275
Reputacja:
0
Maszyny w obecnych czasach są niezbędne i dzięki nim praca jest dużo łatwiejsza i bardziej dokładna. Jeśli działasz w branży stolarskiej to z pewnością wiesz, że precyzja wykonania danych kształtów jest bardzo ważna. Na pewno bardzo ważnym narzędziem są czopiarki, które możecie znaleźć tutaj. Myślę, że taka inwestycja bardzo szybko się wam zwróci, a efekty pracy będą imponujące.
Reputacja:
0
Ja niestety się na takich maszynach nie znam.
Grupa: Użytkowniczka
Liczba postów: 472
Liczba wątków: 20
Reputacja:
0
A ja znam bardzo dobry serwis maszyn pneumatycznych i hydrauliki siłowej. Jak mieliśmy w firmie awarię to bardzo szybko przyjechali bo to https://www.martech-hs.pl/mobilny-serwis-24h/ serwis mobilny i naprawili na miejscu usterkę
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości