Otrzymaliśmy 46% naszego celu ..

Przekaż dowolną kwotę na rozwój naszej społeczności Aby uzyskać więcej informacji Kliknij Tutaj!
Ocena wątku:
- 0 głosów - średnia: 0
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
|
catering wrocław
|
Grupa: Użytkownik
Liczba postów: 733
Liczba wątków: 556
Reputacja:
0
Hejka, jeśli nie chce wam się gotować to bardzo serdecznie polecam wam catering Margaret we Wrocławiu, przystępne ceny, bardzo dobre jedzenie świetnej jakości, ja się jeszcze ani razu nie zawiodłam na tym, co u nich zamawiałam.
Grupa: Reklamowiec
Liczba postów: 1
Liczba wątków: 1
Reputacja: 0
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium oraz Wspierający, VIP, Sponsor, Inwestor .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!
Liczba postów: 196
Liczba wątków: 31
Reputacja:
0
Tak! Potwierdzam, ostatnio moja ciocia skorzystała z ich usług podczas organizowania przyjęcia rodzinnego i jedzenie REWELACJA
Liczba postów: 182
Liczba wątków: 151
Reputacja:
0
Ja też korzystam z ich oferty, i to od dłuższego czasu, i jeszcze nigdy się na nich nie zawiodłam. Jedzenie zawsze jest smaczne i dowiezione jeszcze ciepłe na czas.
Liczba postów: 267
Liczba wątków: 35
Reputacja:
0
ja to juz dluzszy czas zamawiam diete z cateringu https://fitcat.pl/ odkad dostalam awans to jestem tak zapracowana ze na nic nie mam czasu, a nie ukrywam, ze zalezy mi na tym, aby nadal dbac o odzywianie i jesc zdrowo  dzieki cateringowi mam to zagwarantowane, dobre, pelnowartosciowe i zbilansowane posilki
Grupa: Bywalec
Liczba postów: 1,852
Liczba wątków: 44
Reputacja:
0
Zerknij sobie tutaj https://dietly.pl/catering-dietetyczny-f...alcatering nie jestem pewien czy maja we wrocławiu swoją restauracje, ale z tego co czytalem w internecie na innych stronach opinie sporo osób poleca. Póki co ja nie mam potrzeby korzystania z cateringu, ale gdy taka potrzeba przyjdzie z pewnością będe kierował się jakością jedzenia oraz opiniami innych klientów.
Liczba postów: 12
Reputacja:
0
Zawsze zamawiam jedzenie na wynos Wrocław w Restauracji Rodzinnej. Niektóre zamówienia potrafili zrealizować nawet w 15 minut. Szczególne polecenia w tym lokalu gastronomicznym jest zupa pomidorowa szefa kuchni z makaronem własnej roboty oraz udko pieczone ziemniaki zapiekane w ziołach. Wiele razy korzystałem z dań na wynos serwowanych w tej restauracji oraz poleciłem je znajomym i jeszcze nie miałem żadnego sygnału, że ktoś był niezadowolony.
Grupa: Reklamowiec
Liczba postów: 1
Reputacja: 0
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium oraz Wspierający, VIP, Sponsor, Inwestor .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!
Liczba postów: 687
Liczba wątków: 482
Reputacja:
0
Ja również polecam Catering Margaret z Wrocławia. Świetna firma na każdą okazję. Mają pyszny rosół i żurek.
Liczba postów: 23
Reputacja:
0
Dla mnie caterinf Kanzeon jest najlepszy
Liczba postów: 178
Liczba wątków: 74
Reputacja:
0
Dla mnie najlepsze jedzenie ma wrocławski catering kanzeon
Liczba postów: 33
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0
Ja mogę za to polecić też catering kanzeon na imprezy  Naprawdę świetne jedzenie serwują.
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości