23.12.2020, 12:29
Witam szukam firmy zajmującej się sprzątanie Gniezno . Nigdy wcześniej nie korzytsałam z takich usług dlatego chętnie poznam wasze porady i na co powinnam zwrócić uwagę podczas zatrudniania.
|
Sprzątanie Gniezno
|
|
23.12.2020, 12:29
Witam szukam firmy zajmującej się sprzątanie Gniezno . Nigdy wcześniej nie korzytsałam z takich usług dlatego chętnie poznam wasze porady i na co powinnam zwrócić uwagę podczas zatrudniania.
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium oraz Wspierający, VIP, Sponsor, Inwestor .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i... Dołącz do grona Użytkowników!
12.02.2021, 15:41
Cześć. Skoro mowa o sprzątaniu to ja zastanawia się jak poradziliście sobie ze sprzątaniem po takim bardziej generalnym remoncie? Bo okazało się, że ta firma remontowa jaką zatrudniłam w ogóle po sobie nie posprzątała więc teraz jakoś sama muszę sobie z tym problemem poradzić. Podpytałam się sąsiadki i ona podesłała mi tego linka https://idealnesprzatanie.pl/sprzatanie-...-warszawa/ dzięki któremu znajdę firmę zajmującą się sprzątaniem po takich remontach.
|
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|