Bardzo zależało mi na nowoczesnym designie mojego ogrodzenia. Zwróciłam się o pomoc do Polbram i był to strzał w dziesiątkę. Razem połączyliśmy trochę klasycznego wzornictwa z nowoczesnym designem i wyszło ogrodzenie moich marzeń. Sama współpraca przeszła pomyślnie i bez żadnych niespodzianek, a wszystko z dbałością o najmniejsze szczegóły. Naprawdę warto zaufać tej firmie.
Przekaż dowolną kwotę na rozwój naszej społeczności Aby uzyskać więcej informacji Kliknij Tutaj!
|
Ogrodzenie
|
|
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium oraz Wspierający, VIP, Sponsor, Inwestor .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i... Dołącz do grona Użytkowników!
08.09.2020, 13:42
U mnie ogrodzenie postawione w tym roku. Wybrałem firmę Joniec i absolutnie nie żałuję. W ofercie mają różne ogrodzenia, mi i żonie najbardziej się spodobało modułowe Roma Classic. Nowoczesne, jak to mówią prostota i elegancja w jednym. Bloczki takie, że można mieć węższe lub szersze słupki, albo cały murek. To już co lepiej pasuje.
08.09.2020, 23:58
A gdzie te ogrodzenia z Jońca można kupić? Też szukam czegoś nowoczesnego właśnie.
09.09.2020, 11:16
(08.09.2020, 23:58)Luśka napisał(a): A gdzie te ogrodzenia z Jońca można kupić? Też szukam czegoś nowoczesnego właśnie. Akurat z kupnem to problemu nie ma. Dystrybutorów produktów Jońca można znaleźć w całej Polsce. Najszybciej na ich stronie https://www.joniec.pl/ można to zrobić. Jeśli dobrze pamiętam to jest ich około 300 w całej Polsce. Tam też znajdziesz te ogrodzenia i inne produkty.
13.09.2020, 17:15
Jasne, że tak, spokojnie każdy coś znajdzie do swojej posesji
Najbardziej jednak sprawdzają się ogrodzenia metalowe. Chyba te można spotkać najczęściej na posesjach, przynajmniej na tych, które ja oglądałam. Sama też chce postawić na takie u siebie. Na stronie https://plotex.net.pl/ogrodzenia/ znalazłam nawet już producenta metalowych ogrodzeń, także i kutych. Dostaniecie tu również projekt, wizualizacje 2d, 3d, także i profesjonalny montaż u klienta.
22.09.2020, 07:37
U mnie ogrodzenie robiłam na zamówienie, ponieważ wymarzyłam sobie bardzo zdobne elementy. Specjaliści wykonywali laserowe cięcie blach, żeby uzyskać jak najlepsze efekty. Wyszło nieco drożej niż z gotowca.
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium oraz Wspierający, VIP, Sponsor, Inwestor .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i... Dołącz do grona Użytkowników!
22.09.2020, 11:11
Wydaje mi się, że najlepszym rozwiązaniem są ogrodzenia panelowe
W przypadku kiedy jesteście na etapie poszukiwań ciekawych propozycji w zakresie ogrodzeń to tutaj na pewno warto zwrócić uwagę na rozwiązania w racjonalnych cenach i jednocześnie licząc na odpowiednie zabezpieczenie prze próbami włamań. Jeżeli o mnie chodzi to ostatecznie zdecydowałam się jednak na wybór wersji ogrodzenia metalowego do których dobraliśmy groty ozdobne do ogrodzeń w przypadku których będziecie mogli liczyć na dobre ceny, wysoki standard i profesjonalne wsparcie ze strony obsługi klienta. Mam nadzieję, że znajdziecie jak najlepsze rozwiązania pod własne wymagania.
14.02.2021, 00:09
Może w lato uda mi się ogrodzić chociaż jedną stronę działki płotem
17.02.2021, 09:39
Bardzo ważna rzecz na każdej posesji oczywiście, u mnie akurat w tym roku będziemy wymieniać, na wiosnę, jak tylko pogoda pozwoli. Starego ogrodzenia już nie dało się niestety odratować, no ale z nowym cała działka już będzie całkowicie inaczej wyglądać przecież. Macie już może coś wybrane, opcji jest tu na prawdę sporo, nie wiedziałam, że aż tak dużo. Tu na stronie https://betto.pl/ogrodzenia/ogrodzenia-panelowe można znaleźć przeróżne ogrodzenia, w tym i takie jakie ja wybrałam do siebie - metalowe.
|
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Najbardziej jednak sprawdzają się ogrodzenia metalowe. Chyba te można spotkać najczęściej na posesjach, przynajmniej na tych, które ja oglądałam. Sama też chce postawić na takie u siebie. Na stronie