Otrzymaliśmy 46% naszego celu ..

Przekaż dowolną kwotę na rozwój naszej społeczności Aby uzyskać więcej informacji Kliknij Tutaj!
Ocena wątku:
- 0 głosów - średnia: 0
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
|
Księgowość
|
Grupa: Użytkownik
Liczba postów: 99
Liczba wątków: 49
Reputacja:
0
Warto skorzystać z pomocy Biura Rachunkowego Gama - ja wybrałam ich spośród wielu polecanych biur rachunkowych i nie żałuję. Współpraca układa się super, bardzo mili pracownicy, zawsze pomocni, a dodatkowo wszystko zawsze na czas.
Grupa: Reklamowiec
Liczba postów: 1
Liczba wątków: 1
Reputacja: 0
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium oraz Wspierający, VIP, Sponsor, Inwestor .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!
Liczba postów: 250
Liczba wątków: 16
Reputacja:
0
Jasne, że można skorzystać z pomocy biura rachunkowego, ale można też samodzielnie zajmować się księgowością. Jeśli zdecydujecie się na ta drugą opcję to polecam wyposażyć się w darmowy program do jpk. Taki program możecie pobrać ze strony jpk-insight.pl. Aplikacja ma bardzo dużo przydatnych funkcji, o których przeczytacie na stronie.
Liczba postów: 13
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0
Co mogę robię sama. Teraz mam też darmowy program do JPK i daje radę. Dopóki mi się będzie udawać, to po co wydawać pieniądze. Nie mam aż tak dużej firmy, każdy grosz się liczy.
Liczba postów: 662
Liczba wątków: 456
Reputacja:
0
Najlepszym biurem rachunkowym jest zdecydowanie warszawska GAMA. Polecam skorzystać z ich usług, sa profesjonalistami
Liczba postów: 19
Reputacja:
0
Ja również sam prowadzę działalność i sam rozliczam swoich pracowników przez program kadrowy od Streamsoft PCBiznes
Liczba postów: 392
Reputacja:
0
Obsługa kadrowa we Wrocławiu to moim zdaniem najlepsze rozwiązanie dla większości firm, które chcą mieć spokój z księgowością i dokumentami. Ja zainwestowałem w firmę, która zajmuje się papierkową robotą i jestem bardzo zadowolony. Nareszcie mogę poświęcić więcej czasu na rozwój firmy.
Grupa: Reklamowiec
Liczba postów: 1
Liczba wątków: 1
Reputacja: 0
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium oraz Wspierający, VIP, Sponsor, Inwestor .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!
Liczba postów: 662
Liczba wątków: 456
Reputacja:
0
Witam
Z powodu małych zawirowań polecono mi zorganizować sobie doradztwo księgowe Warszawa. Z wszystkich dostępnych firm wybrałam https://www.pol-tax.pl/ i jestem bardzo zadowolona ze współpracy  . Polecam każdemu
Liczba postów: 168
Liczba wątków: 4
Reputacja:
0
Jaki papier do drukarki dla biura księgowego? Bo to chyba jedno z tych miejsc, gdzie z papierów można robić mur chiński albo kolejną Burj Khalifa?  Ostatnio postanowiłam założyć takie biuro, choć nie do końca samodzielnie i zastanawiam sie w jakich ilościach i jakiego rodzaju papier najlepiej będzie wychodzić  Macie własne biura rachunkowe? Jeśli tak, to czego używacie?
Grupa: Bywalec
Liczba postów: 1,554
Liczba wątków: 5
Reputacja:
0
Według mnie warto korzystać z usług specjalistów, aby nie marnować swojego czasu i pieniędzy. Dlatego sprawdźcie sobie stronę, na której znajdziecie ofertę nowoczesnego i profesjonalnego biuro rachunkowe Wolsztyn Asset.
Grupa: Bywalec
Liczba postów: 4,477
Liczba wątków: 152
Reputacja:
0
Od jakiegoś czasu sam zastanawiam się nad tym by postawić na program do biura rachunkowego
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: