Otrzymaliśmy 46% naszego celu ..

Przekaż dowolną kwotę na rozwój naszej społeczności Aby uzyskać więcej informacji Kliknij Tutaj!

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
oglądanie filmów
Zastanawiam się jakie filmy można by było jeszcze obejrzeć. Bardzo lubie z chłopakiem w taki sposób spędzać czas. Znalazłam tutaj https://wlustrze.pl/filmy-warte-obejrzenia/ wstępną listę fajnych filmów ale moze jeszcze cos i polecicie.

[url=https://yourtv.pl/forum/viewtopic.php?f=6&t=183#top][/url]
Odpowiedz

Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!

A gdzie oglądacie takie filmy? bo np telewizja internetowa u mnie odpada ze względu na słabe połączenie sieciowe. Myslę ,czy nie zainwestować w lepszy odbiornik satelitarny i cyfrowy, bo mam sporo ciekawych programów w pakiecie a sygnał obecnie nienajlepszy. Dodatkowo skrzynka telekomunikacyjna powinno rozwiązać problem porządku całego układu telekomunikacyjnego. Chyba zrobię to niebawem, bo denerwuje mnie to oglądanie przez internet - wiecej czasu sie film laduje niz go ogląda. W niektórych miejscach w Polsce światłowody to jeszcze niestety odległa przyszłosć.
Odpowiedz
Zainteresował mnie niedawno zwiastun amerykańskiego filmu akcji i myślę, że warto wam również go polecić. Mianowicie, mówię tutaj o Tenet online https://multifilmy.pl/filmy/tenet-2020/ Koajrzy ktoś z was ten tytuł? Jeśli tak, to dajcie znać co o nim uważacie. Myślę, że dyskusja może być ciekawa.
Odpowiedz
Zdecydowanie lubie oglądać filmy. Tym bardziej teraz jak zaczną się długie jesienne wieczory to fajny sposób na spędzenie wolnego czasu. Widziałam, nawet tutaj https://wlustrze.pl/filmy-warte-obejrzenia/ kilka fajnych inspiracji.
Odpowiedz
ja teraz nawet na festiwal filmowy sie wybieram Uśmiech W Lublinie odbedzie sie Millennium Docs Against Gravity - kilka pozycji musze przyznac bardzo mnie zainteresowalo
Odpowiedz
Jak oglądanie filmów to i piwko Big Grin a do przechowywania piwa kupiłam ostatnio mega drewniane nosidełko na piwo Uroczo wygląda. Mega polecam Serce
Odpowiedz

Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!

teraz wszędzie filmy obejrzsz
Odpowiedz
Akurat ja jestem zdania, że jest to bardzo przyjemne i sam jak tylko mam okazję to oczywiście oglądam jakieś fajne filmy. Na pewno chcę dodać, że dywizjon 303 - strona promująca film jest bardzo dobrym początkiem do tego aby zapoznać się z tym materiałem. Jeśli jeszcze nie widzieliście takiego filmu to jak najbardziej zachęcam, każdego do zapoznania się z nim.
Odpowiedz
Słyszałam że dobrze jest mieć pakiet inea telewizja bo dowolnie można sobie dobierać ulubione kanały więc masz w pakiecie dokładnie to co chcesz i co oglądasz. Bardzo fajne rozwiązanie moim zdaniem
Odpowiedz
też lubię raz na jakiś czas pędzić trochę czasu przed tv i obejrzeć jakiś dobry film czy serial. Dlatego uważam, ze tak ważne jest to by znaleźć wśród lokalnych dostawców usług fajną ofertę na kablówkę Uśmiech jak mieszkacie w Białymstoku to polecam Elpos. Duzy wybór pakietów, rozsądne ceny, szybka aktywacja usług.
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

O nas

Nedds24.pl - Najlepszy Serwis Rozrywkowy na którym możesz porozmawiać dosłownie o wszystkim - począwszy od rozrywki, na finansach i polityce skończywszy. Każdy znajdzie tutaj dla siebie swój ulubiony kącik w którym będzie się czuć jak w domu. Dla nas nie ma tematów tabu. Porozmawiasz w kulturalny sposób o czym tylko chcesz i dzięki nam poznasz wiele wartościowych osób. Zapraszamy wszystkich którzy mają szeroki zakres zainteresowań i chcą o wszystkim co ciekawe rozmawiać do woli. Jest to forum zarówno dla kobiet jak i dla mężczyzn, którzy internet traktują nie tylko jako miejsce spotkań, ale także jako źródło wiedzy i wymiany poglądów.

Szybkie linki

Reklama