Grupa: Użytkowniczka
Liczba postów: 273
Liczba wątków: 2
Reputacja:
0
18.12.2018, 10:42
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 18.12.2018, 10:42 przez Black Swan.)
Według mnie najważniejsze jest to, by przy zakupie sprzętu kierować się przede wszystkim jego wysoką jakością. Jeśli będzie ktoś chciał oszczędzać, to prędzej, czy później spotka się z naprawdę wieloma problemami. Co do wyposażenia, to polecić więc mogę firmę Eurotex, która ma w ofercie przeróżne taśmy transportujące modułowe, pasy napędowe, napędy rolek. Wiele z tych urządzeń usprawnić może transport wewnętrzny.
"I had the craziest dream last night. I was dancing the White Swan."
Grupa: Reklamowiec
Liczba postów: 1
Liczba wątków: 1
Reputacja: 0
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium oraz Wspierający, VIP, Sponsor, Inwestor .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!
Grupa: Użytkownik
Liczba postów: 908
Liczba wątków: 129
Reputacja:
0
No a kto zajął się budową Twojego magazynu? Ja zleciłam budowę firmie Commercecon. Zajęła się nią kompleksowo, co jest stosunkowo rzadkie. Wycena również była niewygórowana, za co jestem bardzo wdzięczny. Większość firm zawyża koszt chcąc zyskać jak najwięcej. Ta firma zaproponowała najkorzystniejszą cenę spośród wszystkich, do których się zgłosiliśmy.
Grupa: Bywalec
Liczba postów: 1,178
Liczba wątków: 4
Reputacja:
0
28.12.2018, 13:56
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 12.08.2022, 17:05 przez antoni21.)
Akurat jeśli chodzi o magazyny, to w Polsce jest to coraz bardziej popularny temat.
Liczba postów: 583
Liczba wątków: 43
Reputacja:
0
(26.12.2018, 21:24)mczay napisał(a): No a kto zajął się budową Twojego magazynu? Ja zleciłam budowę firmie Commercecon. Zajęła się nią kompleksowo, co jest stosunkowo rzadkie. Wycena również była niewygórowana, za co jestem bardzo wdzięczny. Większość firm zawyża koszt chcąc zyskać jak najwięcej. Ta firma zaproponowała najkorzystniejszą cenę spośród wszystkich, do których się zgłosiliśmy.
ile zapłaciłeś za budowę? ja też szukam wykonawcy hali i nie ukrywam, że twój post bardzo zachęcił mnie do skorzystania z usług tej firmy. no bo jest przecież wielu nierzetelnych wykonawców, a skoro tego polecasz, to musi być dobry
Liczba postów: 908
Liczba wątków: 129
Reputacja:
0
(30.12.2018, 16:44)monka napisał(a): (26.12.2018, 21:24)mczay napisał(a): No a kto zajął się budową Twojego magazynu? Ja zleciłam budowę firmie Commercecon. Zajęła się nią kompleksowo, co jest stosunkowo rzadkie. Wycena również była niewygórowana, za co jestem bardzo wdzięczny. Większość firm zawyża koszt chcąc zyskać jak najwięcej. Ta firma zaproponowała najkorzystniejszą cenę spośród wszystkich, do których się zgłosiliśmy.
ile zapłaciłeś za budowę? ja też szukam wykonawcy hali i nie ukrywam, że twój post bardzo zachęcił mnie do skorzystania z usług tej firmy. no bo jest przecież wielu nierzetelnych wykonawców, a skoro tego polecasz, to musi być dobry
Nie pamiętam dokładnej kwoty, ale było to kilkadziesiąt tysięcy złotych. Oszacowanie kosztu budowy jest dość trudne, bo pod uwagę brany jest chociażby metraż hali, czy wykorzystane materiały. Ja wiem, że Commercecon wyceniła mi budowę korzystniej niż inne firmy
Grupa: Bywalec
Liczba postów: 3,153
Liczba wątków: 104
Reputacja:
1
Pomożecie mi w takiej kwestii, jak materiały techniczne ? Potrzebuję do swojego biznesu worków wykonanych z dobrej jakości tkanin, które są bardzo wytrzymałe. Słyszałam o workach, które są w stanie unieść ponad tonę. Może coś polecicie?
Grupa: Reklamowiec
Liczba postów: 1
Liczba wątków: 1
Reputacja: 0
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium oraz Wspierający, VIP, Sponsor, Inwestor .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!
Liczba postów: 269
Liczba wątków: 24
Reputacja:
0
Mając magazyn powinniście także zadbać o kwestie transportowe. Czym jest przecież magazyn bez odpowiedniego transportu z i do niego. Zapoznajcie sie dlatego z ofertą firmy http://astonpartner.pl Ich główne kierunki docelowe do Szwajcaria i Niemcy. Proponują transport dla biznesu
Liczba postów: 288
Liczba wątków: 11
Reputacja:
0
Hej, do magazynu przydaje się też odpowiednie oprogramowanie  . https://wfirma.pl/program-do-faktur-online udostępnia program, który zapewnia integracja z magazynem oraz systemem księgowości online. Myślę, że to bardzo przydatna rzecz.
Liczba postów: 557
Liczba wątków: 72
Reputacja:
0
To prawda, że warto zainwestować w dobre oprogramowanie do magazynu. Ponadto dobrym rozwiązaniem jest zautomatyzowanie magazynu przez wprowadzenie automatycznych regałów, szaf, wózków czy instalacji do transportu poziomego. Jeśli interesuje Was takie nowoczesne wyposażenie to zerknijcie tutaj. To strona firmy Data Consult. Firma zajmuje się doradztwem logistycznym, dobiera rozwiązania magazynowe i pomaga je wdrożyć. Ponadto oferuje serwis i pomoc po wdrożeniu.
Liczba postów: 96
Liczba wątków: 5
Reputacja:
0
Na wyposażeniu magazynu powinny się znaleźć solidne i wytrzymałe regały metalowe https://metalsistem-cbtc.pl/regaly-polkowe/ W firmie męża sprawdzają się już lata.
|