Otrzymaliśmy 46% naszego celu ..

Przekaż dowolną kwotę na rozwój naszej społeczności Aby uzyskać więcej informacji Kliknij Tutaj!

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
gdzie planujecie urlop w tym roku?
hejka, gdzie planujecie urlop w tym roku? Jak macie jakieś fajne miejsca, szczególnie z widokiem na Tatry to chętnie poczytam Uśmiech
Odpowiedz

Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!

Zobacz Willę Sulejówka, bo zadbane pokoje, nie jest drogo, taka średnia to 100 zł za noc, ale większość ludzi jeździ tam na ofertach specjalnych, więc warto, żebyś pilnował nowych promocji w sezonie. Dla piechurów idealna miejscówka, żeby faktycznie poznać Tatry z tej ciekawszej strony. Tu więcej info o ofercie noclegowej – https://sulejowka.pl/o-nas.

apok_a63cd8b8f932
Odpowiedz
Podczas przeglądania propozycji wyjazdowych zwróciłem uwagę na rejsy, które pozwalają połączyć wypoczynek ze zwiedzaniem wielu miejsc. Princess Cruises https://princesscruises.com.pl/kierunki/ ma sporo interesujących tras, dlatego zacząłem dokładniej przeglądać dostępne kierunki. Szczególnie podoba mi się możliwość spędzenia kilku dni na statku i jednoczesnego poznawania różnych portów. Przy tak szerokiej ofercie można znaleźć zarówno krótsze podróże, jak i bardziej rozbudowane wyprawy. Dla mnie to ciekawa alternatywa dla tradycyjnych wakacji Wink
Odpowiedz
Jakie macie plany na tegoroczne wakacje?

ergonomiczne fotele biurowe producent
Odpowiedz
Szczerze mówiąc, coraz bardziej ciągnie mnie do prostych rzeczy zamiast zatłoczonych kurortów. Marzą mi się takie spokojne wakacje w domku nad jeziorem – poranna kawa na tarasie, cisza, tylko szum drzew i woda. Bez pośpiechu, bez planu, trochę książki, trochę spacerów, może wieczorem ognisko. Chyba właśnie tak najlepiej odpoczywam – blisko natury, z dala od wszystkiego

------------------------------------

domki nad jeziorem
Odpowiedz
W tym roku mam ochotę na naprawdę relaksujący urlop, gdzie mogłabym się odstresować. Ostatnio trafiłam na świetny hotel, który ma saunę japońską i różne zabiegi SPA, a do tego jest w pięknej okolicy — idealna opcja na odpoczynek. W sumie zastanawiam się nad wyjazdem do Borów Tucholskich, bo natura tam jest przepiękna. Może ktoś był w parku narodowym bory tucholskie? Szczerze mówiąc, jestem ciekawa co ciekawego można tam zobaczyć!
Odpowiedz

Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!

Ważne dla mnie żeby płatność online była bezpieczna i touroperator miał realną gwarancję. U Oasis sprawdzone: oasistours.pl Płacicie całość online czy zaliczkę i resztę później?
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

O nas

Nedds24.pl - Najlepszy Serwis Rozrywkowy na którym możesz porozmawiać dosłownie o wszystkim - począwszy od rozrywki, na finansach i polityce skończywszy. Każdy znajdzie tutaj dla siebie swój ulubiony kącik w którym będzie się czuć jak w domu. Dla nas nie ma tematów tabu. Porozmawiasz w kulturalny sposób o czym tylko chcesz i dzięki nam poznasz wiele wartościowych osób. Zapraszamy wszystkich którzy mają szeroki zakres zainteresowań i chcą o wszystkim co ciekawe rozmawiać do woli. Jest to forum zarówno dla kobiet jak i dla mężczyzn, którzy internet traktują nie tylko jako miejsce spotkań, ale także jako źródło wiedzy i wymiany poglądów.