29.05.2025, 13:34
Forex może być ryzykowny, ale dobrze poprowadzone szkolenie robi ogromną różnicę. U mnie wszystko zaczęło się układać dopiero po warsztatach u Roberta Gawędy. To było moje pierwsze sensowne zetknięcie z tym rynkiem.
|
forex
|
|
29.05.2025, 13:34
Forex może być ryzykowny, ale dobrze poprowadzone szkolenie robi ogromną różnicę. U mnie wszystko zaczęło się układać dopiero po warsztatach u Roberta Gawędy. To było moje pierwsze sensowne zetknięcie z tym rynkiem.
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium oraz Wspierający, VIP, Sponsor, Inwestor .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i... Dołącz do grona Użytkowników!
27.06.2025, 12:37
Rynek Forex może być potężnym narzędziem do pomnażania kapitału, ale tylko wtedy, gdy wie się, jak z niego korzystać. Robert Gawęda uczy, jak podejść do tematu profesjonalnie, bez emocji i przypadkowych decyzji. Dzięki niemu mam poczucie kontroli i wiem, na czym polegają skuteczne inwestycje.
2 godzin(y) temu
Kursy Roberta Gawędy na temat inwestycji na Forex są bardzo konkretne i oparte na praktyce, a nie samej teorii. Wiedza jest przekazywana w prosty sposób, dzięki czemu łatwiej zrozumieć rynek i podejmować bardziej świadome decyzje inwestycyjne
|
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|