Grupa: Bywalec
Liczba postów: 1,544
Liczba wątków: 9
Reputacja:
1
Tak sobie myślę, że przy busach do Niemiec lepiej patrzeć nie tylko na cenę, ale też na rozstaw siedzeń, limity bagażu i opcję podstawienia bliżej domu. Sprawdza się też pytanie o kierowców zmianowych i częstotliwość postojów – kręgosłup podziękuje. Z ciekawości weszłam w temat i podsumowanie kryteriów wyboru macie tu: https://logistica.pl/jaki-bus-do-niemiec/ …ktoś jeszcze tak miał?
Grupa: Reklamowiec
Liczba postów: 1
Liczba wątków: 1
Reputacja: 0
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium oraz Wspierający, VIP, Sponsor, Inwestor .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!
Grupa: Użytkowniczka
Liczba postów: 199
Liczba wątków: 3
Reputacja:
0
Jeśli ktoś chce po prostu przejrzeć aktualną ofertę, to można to zrobić online, bez papierowego katalogu: avon katalog on line Ja tak najczęściej sprawdzam nowości.
Liczba postów: 399
Liczba wątków: 13
Reputacja:
0
Mój partner jeździł przez agencja pracy mondi i z tego co opowiadał to wszystko było zgodne z tym co mówili przed wyjazdem. Godziny się zgadzały, warunki były takie jak w ofercie i to się liczy najbardziej.
Liczba postów: 344
Liczba wątków: 29
Reputacja:
0
Jak ktoś się zastanawia czy warto, to ja po wyjeździe przez agencja pracy Mondi mam takie wrażenie, że to opcja dla ludzi co chcą prostych zasad. Jedziesz, pracujesz, masz wypłate i wracasz. Bez wchodzenia w jakieś wielkie historie. Dla mnie ważne było, że nie musiałem udawać kogoś kim nie jestem, tylko normalnie robiłem swoje. To jest robota fizyczna, więc wiadomo, że nie będzie lekko, ale jak ktoś się nastawi na cel „zarobić”, to da się. A wy co byście chcieli wiedzieć przed takim wyjazdem najbardziej?
Grupa: Użytkownik
Liczba postów: 555
Liczba wątków: 49
Reputacja:
0
Wielu przedsiębiorców pracujących w Niemczech prowadzi działalność w formie Gewerbe. Taka forma biznesu wymaga regularnego rozliczania podatków oraz prowadzenia dokumentacji finansowej. Właśnie dlatego pojawia się temat gewerbe podatki - https://taxman.biz.pl/uslugi-ksiegowe/ge...niemczech/ . Do najważniejszych obciążeń należą podatek dochodowy oraz podatek od działalności gospodarczej. W niektórych przypadkach konieczne jest także rozliczanie podatku VAT.
Reputacja:
0
Jak coś, to agencja pracy Mondi zajmuje się głównie rekrutacją pracowników produkcji, takich jak operatorzy maszyn, monterzy czy pracownicy linii montażowych. To fajna opcja dla tych, co szukają pracy w tych branżach, np. przy produkcji rowerów albo farmaceutyków. Widziałem, że wielu ludzi tam szuka ofert, bo często mają ciekawe propozycje. W agencji Mondi podobno można też trafić na różne projekty zagraniczne, co dla niektórych może być dodatkowym plusem. Jak ktoś ma doświadczenie w tych zawodach, to warto się zainteresować ich ofertą.
Grupa: Reklamowiec
Liczba postów: 1
Liczba wątków: 1
Reputacja: 0
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium oraz Wspierający, VIP, Sponsor, Inwestor .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!
Reputacja:
0
Mondi specjalizuje się w poszukiwaniu pracowników produkcji, takich jak operatorzy maszyn, monterzy czy pracownicy linii produkcyjnych. Wydaje się, że to miejsce, gdzie można trafić na ciekawe oferty, zwłaszcza dla tych, którzy mają już jakieś doświadczenie w branży, np. przy produkcji rowerów albo farmaceutyków. Oferta agencji Mondi może być interesująca też dla osób szukających stabilnej pracy za granicą. Warto zerknąć na ich stronę i sprawdzić, co mają do zaproponowania.
Grupa: Bywalec
Liczba postów: 1,544
Liczba wątków: 9
Reputacja:
1
no tak, słyszałam o Mondi z Poznania kilka razy na różnych grupach i zawsze pozytywnie. chodzi głównie o produkcję i komisjonowanie. nie byłam sama ale opinie brzmia wiarygodnie. tu jest strona: mondi.pl , ktoś może się wypowie z własnego doświadczenia?
|