19.11.2025, 09:15
Cześć, jacy radiolodzy w Białymstoku mają spoko podejście do dzieci i potrafią zrobić USG, żeby nie wywołać za bardzo dyskomfortu?
|
USG dla dzieci – gdzie w Białymstoku?
|
|
19.11.2025, 09:15
Cześć, jacy radiolodzy w Białymstoku mają spoko podejście do dzieci i potrafią zrobić USG, żeby nie wywołać za bardzo dyskomfortu?
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium oraz Wspierający, VIP, Sponsor, Inwestor .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i... Dołącz do grona Użytkowników!
Śledź promocje na USG – Teraz w listopadzie mają rabaty, chociażby dla mężczyzn na diagnostykę, ale można trafić z czasem wiele innych. Zapisz sobie do ulubionych i potwierdzaj od czasu do czasu. Zawsze to trochę oszczędności.
Anetka napisał 20.04.2026, 14:15:
Nie dajemy linków
20.04.2026, 12:44
Ja chcę zapisać córkę na usg bioderek, to takie profilaktyczne badanie w pierwszych tygodniach życia ale jednak zależy mi na dobrym specjaliście. Z tego co wiem to w Warszawie takie badania można wykonać w Kinder Medica https://kindermedica.pl/ na Pradze Południe. znacie to miejsce? Z tego co wiem terminy wizyt są dość szybkie.
|
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|