Otrzymaliśmy 46% naszego celu ..

Przekaż dowolną kwotę na rozwój naszej społeczności Aby uzyskać więcej informacji Kliknij Tutaj!
Ocena wątku:
- 0 głosów - średnia: 0
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
|
producent etykiet
|
Grupa: Użytkownik
Liczba postów: 21
Liczba wątków: 20
Reputacja:
0
Cześć. Szukam drukarni etykiet, która oferuje wysoką jakość wykonania oraz precyzyjny nadruk, zależy mi też na możliwości dopasowania projektu do konkretnego produktu, natknąłem się na https://etykieta.info.pl/oferta/rodzaje-...ty-srebrne
i wygląda to bardzo profesjonalnie, czy ktoś z was korzystał z ich usług i może podzielić się opinią?
Grupa: Reklamowiec
Liczba postów: 1
Liczba wątków: 1
Reputacja: 0
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium oraz Wspierający, VIP, Sponsor, Inwestor .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!
Liczba postów: 4
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0
Zastanawiam się nad wyborem etykiety samoprzylepne do realizacji większego zamówienia na etykiety samoprzylepne. Ważne jest dla mnie, żeby kolory były dobrze odwzorowane, bo projekt jest dość wymagający. Czy ktoś miał doświadczenie z ich drukiem naklejek?
Liczba postów: 1
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0
17.04.2026, 19:47
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 17.04.2026, 19:57 przez Krzysztof018.
Powód edycji: linki tylko dla kont premium
)
[*] Nie ma tutaj jednej uniwersalnej odpowiedzi, która sprawdzi się w każdej sytuacji. Dużo zależy od kontekstu.
[*] _______________
xxx
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: