Otrzymaliśmy 46% naszego celu ..

Przekaż dowolną kwotę na rozwój naszej społeczności Aby uzyskać więcej informacji Kliknij Tutaj!
Ocena wątku:
- 0 głosów - średnia: 0
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
|
Kurs html dla początkujących
|
Grupa: Użytkownik
Liczba postów: 27
Liczba wątków: 7
Reputacja:
0
Cześć wszystkim!
Chciałabym zacząć uczyć się HTML i CSS, ale jestem totalnie na początku drogi i szukam kursu, który tłumaczy wszystko od podstaw. Możecie mi coś polecić??
Grupa: Reklamowiec
Liczba postów: 1
Liczba wątków: 1
Reputacja: 0
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium oraz Wspierający, VIP, Sponsor, Inwestor .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!
Liczba postów: 3
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0
30.10.2025, 23:10
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 31.10.2025, 11:29 przez Alumina.)
Cześć, myślę, że mogę Ci coś poradzić  Sama miałam okazję nie tak dawno przerobić kurs HTML od podstaw i mimo że byłam kompletnie początkująca, sporo zrozumiałam Kurs HTML dla początkujących, który przerobiłam, jest bardzo szczegółowy, ma obszerne wprowadzenie. To, co mi się spodobało, to proste wyjaśnienia bez trudnego żargonu. Dzięki temu można od razu zobaczyć, jak kod działa w praktyce i łatwiej zapamiętać najważniejsze elementy. Ogólnie to uważam, że dobry kurs HTML i CSS od podstaw bardzo się przydaje, ale i tak najważniejsza jest praktyka. Mam nadzieję, że pomogłam
Liczba postów: 249
Liczba wątków: 68
Reputacja:
1
Waszym zdaniem warto robić takie kursy?
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości