Otrzymaliśmy 46% naszego celu ..

Przekaż dowolną kwotę na rozwój naszej społeczności Aby uzyskać więcej informacji Kliknij Tutaj!
Ocena wątku:
- 0 głosów - średnia: 0
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
|
ALFA NIERUCHOMOŚCI Świdnica
|
Grupa: Użytkownik
Liczba postów: 567
Liczba wątków: 557
Reputacja:
0
27.01.2026, 20:52
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 10.02.2026, 16:21 przez Krzysztof018.)
ALFA NIERUCHOMOŚCI Świdnica od wielu lat wspiera mieszkańców w sprzedaży, zakupie i wynajmie nieruchomości. Nasze doświadczenie przekłada się na skuteczność działań oraz bezpieczeństwo każdej transakcji. Pomagamy zarówno osobom prywatnym, jak i firmom, które szukają idealnego miejsca do rozwoju swojej działalności. Zajmujemy się kompleksową obsługą – od znalezienia oferty po finalizację umowy. Klienci cenią nas za rzetelność, dyskrecję i indywidualne podejście. Współpracujemy z notariuszami, rzeczoznawcami i doradcami kredytowymi, dzięki czemu oferujemy pełne wsparcie na każdym etapie.
Grupa: Reklamowiec
Liczba postów: 1
Liczba wątków: 1
Reputacja: 0
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium oraz Wspierający, VIP, Sponsor, Inwestor .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!
Grupa: Użytkowniczka
Liczba postów: 951
Liczba wątków: 45
Reputacja:
1
Osobiście mogę Wam powiedzieć że jeśli macie problem z sprzedażą nieruchomości lub po prostu zależy Wam na czasie to skontaktujcie się z https://trxxxx24.pl/skup-nieruchomosci-gdynia/ Zajmą się wszystkim kompleksowo a załatwienie wszystkich formalności oraz przekazanie Wam środków za nieruchomość odbędzie się w bardzo krótkim czasie. Pośród skupowanych przez nich nieruchomości znajdują się m.in. domy z ogródkiem, apartamenty w centrum miasta, siedliska usytuowane poza granicami miasta, mieszkania i domki nad morzem, kawalerki czy różnego rodzaju działki. Warto dołączyć do ich szerokiego grona zadowolonych klientów.
Liczba postów: 1,179
Liczba wątków: 4
Reputacja:
0
Jeżeli interesują Was tylko sprawdzone oferty z wyższej półki, to Małycha Agency Nieruchomości Premium skupia się wyłącznie na segmencie luksusowym. W ofercie są apartamenty w nowoczesnych inwestycjach, penthouse’y oraz rezydencje w prestiżowych dzielnicach Warszawy. Klienci mogą liczyć na dyskrecję i kompleksową obsługę transakcji. To konkretna propozycja dla wymagających.
Liczba postów: 363
Liczba wątków: 17
Reputacja:
0
czasem mam wrazenie ze przy nieruchomosciach wszyscy skupiaja sie tylko na samej sprzedazy a malo kto mysli co dalej z taka nieruchomoscia jesli np ktos kupuje ja inwestycyjnie. coraz wiecej osob zamiast sprzedawac mieszkanie po prostu je wynajmuje tylko wtedy pojawia sie temat ogarniania najemcow umow czy napraw i tu robi sie drugi etat… slyszalam ostatnio o Per Modum https://www.per-modum.pl/o-firmie.htm oni zajmuja sie zarzadzaniem najmem i podobno ogarniaja wszystko od A do Z wiec wlasciciel nie musi sie tym zajmowac na codzien
czasem to po prostu wygodniejsze niz sprzedawac w pospiechu ?
Liczba postów: 269
Liczba wątków: 15
Reputacja:
0
Jeśli chodzi o ciekawe osiedla w okolicy to może Żerniki Na Novo we Wrocku warto wziąć pod uwagę? Osiedle jest tak zaprojektowane, że każdy znajdzie coś dla siebie – od małych kawalerek po większe mieszkania dla rodzin. Do tego balkony i tarasy – super opcja na poranną kawę czy relaks w ciągu dnia
Liczba postów: 399
Liczba wątków: 13
Reputacja:
0
Zastanawialiście się kiedyś nad leasingiem nieruchomości? Widziałem, że to coraz popularniejsza opcja zarówno dla firm, jak i osób prywatnych. Przeczytałem, że leasing może być korzystny, bo pozwala na korzystanie z nieruchomości bez konieczności jej zakupu. Jak ktoś się interesuje tym tematem, to znalazłem ciekawy artykuł, w którym opisane są najważniejsze aspekty leasingu: https://r4r.pl/leasing-nieruchomosci-dla...-wiedziec/
Grupa: Reklamowiec
Liczba postów: 1
Liczba wątków: 1
Reputacja: 0
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium oraz Wspierający, VIP, Sponsor, Inwestor .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: