Otrzymaliśmy 46% naszego celu ..

Przekaż dowolną kwotę na rozwój naszej społeczności Aby uzyskać więcej informacji Kliknij Tutaj!

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Jaki salon tatuażu polecacie?
Możecie polecić jakiś dobry salon tatuażu w Warszawie? Zależy mi na doświadczonych artystach, estetycznych pracach i fajnym podejściu do klienta. Chętnie poczytam Wasze rekomendacje.
Odpowiedz

Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!

Od jakiegoś czasu przeglądam realizacje Jah Love Tattoo i coraz bardziej podobają mi się projekty tworzone przez tamtejszych tatuatorów. Różnorodność stylów, dbałość o detale i wysoka jakość wykonania sprawiają, że studio naprawdę się wyróżnia na tle innych.
Odpowiedz
Też słyszałam, że w Jah Love tworzą dzieła sztuki a nie tylko tatuaże. Też się wybiorę tam na pewno, nie wiem tylko do którego tatuatora warto się zapisać?
Odpowiedz
Jeżeli szukasz artysty ze świetnym poczuciem detalu i realistycznymi wzorami, podobno Maja jest bardzo polecana. A jeśli wolisz coś bardziej odważnego, kolorowego lub unikatowego, to Michał ma świetne portfolio. Na pewno warto zobaczyć ich prace!
Odpowiedz
Dzięki! W takim razie już patrzę, może znajdę inspiracje na tatuaż dla siebie Uśmiech
Odpowiedz
Jeśli miałabym polecić jedno studio tatuażu, to Jahlove Tattoo, głównie dlatego, że od samego początku widać tam zupełnie inne podejście niż w miejscach robionych pod masówkę. Mam wrażenie, że tu nie chodzi o to, żeby obsłużyć jak najwięcej osób dziennie, tylko żeby każdy projekt był faktycznie dopasowany do konkretnej osoby. Przy tatuażu to dla mnie bardzo ważne, bo to nie jest usługa na chwilę i nie da się jej cofnąć, więc spokojna rozmowa i indywidualne podejście robią ogromną różnicę.
Odpowiedz

Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!

Z własnego doświadczenia mogę Wam polecić wykonanie tatuażu w https://www.tatuazewroclaw.pl/ Pan Jacek tatuuję od 1994 roku a przez lata pracy w tej wyjątkowej dyscyplinie wypracował charakterystyczny styl i zyskał ogromne doświadczenie. Wykonuje tatuaże czarne, cieniowane, kolorowe, 3D, tymczasowe biologiczne i w technice UV oraz indywidualne projekty. Możecie być pewni że wybierając jego usługi otrzymacie tatuaż który spełni wszystkie Wasze oczekiwania. Przekonajcie się o tym sami.
Odpowiedz
Tatuaż graficzny to moja pasja. Wojtek z Jah Love traktuje to poważnie — geometria musi być idealna, linie proste. To artysta który do każdego piksela podchodzi jak powinno.
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

O nas

Nedds24.pl - Najlepszy Serwis Rozrywkowy na którym możesz porozmawiać dosłownie o wszystkim - począwszy od rozrywki, na finansach i polityce skończywszy. Każdy znajdzie tutaj dla siebie swój ulubiony kącik w którym będzie się czuć jak w domu. Dla nas nie ma tematów tabu. Porozmawiasz w kulturalny sposób o czym tylko chcesz i dzięki nam poznasz wiele wartościowych osób. Zapraszamy wszystkich którzy mają szeroki zakres zainteresowań i chcą o wszystkim co ciekawe rozmawiać do woli. Jest to forum zarówno dla kobiet jak i dla mężczyzn, którzy internet traktują nie tylko jako miejsce spotkań, ale także jako źródło wiedzy i wymiany poglądów.

Szybkie linki

Reklama