Otrzymaliśmy 46% naszego celu ..

Przekaż dowolną kwotę na rozwój naszej społeczności Aby uzyskać więcej informacji Kliknij Tutaj!
Ocena wątku:
- 0 głosów - średnia: 0
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
|
Zakup nieruchomości - porady
|
Grupa: Użytkowniczka
Liczba postów: 370
Liczba wątków: 47
Reputacja:
0
Cześć! Deweloper Activa ma teraz kilka gotowych opcji w Gdańsku: https://activa.pl/oferta/mieszkania-goto...oru-gdansk. Które z tych osiedli byście polecili pod kątem „życia na miejscu”? Zależy mi, żeby po wyjściu z domu mieć blisko do jakiegoś sklepu czy przystanku, a nie tylko beton i inne bloki. Jeśli mieszkacie na którymś z ich oddanych osiedli, napiszcie proszę, jak oceniacie okolicę po roku czy dwóch od zamieszkania. Dzięki!
Grupa: Reklamowiec
Liczba postów: 1
Liczba wątków: 1
Reputacja: 0
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium oraz Wspierający, VIP, Sponsor, Inwestor .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!
Liczba postów: 460
Liczba wątków: 20
Reputacja:
0
Za to ja rozglądam się za mieszkaniem na osiedlu Atal Jasieny w Gdańsku bo tam ceny jeszcze nie zwariowały a w okolicy mam wszystko co trzeba czyli szkoły, sklepy masę terenów rekreacyjnych, dojazd do miast Trójmiasta też jest bardzo dobry
Grupa: Bywalec
Liczba postów: 1,668
Liczba wątków: 14
Reputacja:
1
Dobry agent potrafi załatwić więcej niż tylko pokazać mieszkanie i podpisać umowę. Jeżeli potrzebny jest wam Agent nieruchomości premium Małycha Agency, to ogarniają cały proces od A do Z. W tym analizę rynku, prezentację i finalizację transakcji.
Grupa: Użytkownik
Liczba postów: 491
Liczba wątków: 4
Reputacja:
0
Planujemy zakup domu jednorodzinnego pod Warszawą i zastanawiamy się na którą inwestycję się zdecydować :_) mamy na oku kilka ale numerem 1 jest zdecydowanie https://woodland.waw.pl . Kojarzycie tego dewelopera? Mieliście okazję oglądać już dom pokazowy ?
Liczba postów: 1,140
Liczba wątków: 18
Reputacja:
0
Ostatnio przeglądałem nowe inwestycje mieszkaniowe w Krakowie i wpadła mi w oko oferta dewelopera Megapolis. Na stronie https://megapolis.pl/ można znaleźć kilka ciekawych projektów, ale najbardziej zainteresowało mnie Nowe Osiedle Fi. Podoba mi się podejście do przestrzeni wspólnych i spora ilość zieleni. Mam wrażenie, że obecnie coraz więcej osób zwraca uwagę właśnie na takie elementy.
Liczba postów: 1,156
Liczba wątków: 4
Reputacja:
0
Zakup mieszkania od dewelopera daje możliwość wyboru lokalu dopasowanego do własnych potrzeb oraz zapoznania się z nowoczesnymi rozwiązaniami stosowanymi we współczesnym budownictwie. Więcej informacji znajdziesz tutaj: https://megapolis.pl/ gdzie przedstawiono aktualne inwestycje mieszkaniowe, dostępne lokale oraz informacje dotyczące standardu realizacji. Na stronie można znaleźć szczegóły dotyczące układów mieszkań, lokalizacji inwestycji oraz etapów zakupu nieruchomości. To wartościowe źródło informacji dla osób planujących zakup mieszkania na rynku pierwotnym i szukających sprawdzonego dewelopera.
Grupa: Reklamowiec
Liczba postów: 1
Liczba wątków: 1
Reputacja: 0
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium oraz Wspierający, VIP, Sponsor, Inwestor .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!
Liczba postów: 4
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0
Trzeba to dobrze zaplanować
Liczba postów: 329
Liczba wątków: 29
Reputacja:
0
Trochę offtop, ale może ktoś z was miał styczność z projektowaniem wnętrz? Zastanawiam się nad tym przy zakupie mieszkania. Wiem, że dobre wnętrze potrafi zmienić całe postrzeganie przestrzeni. Szukałam inspiracji i trafiłam na stronę Projektowanie wnętrz kraków, gdzie mają sporo ciekawych pomysłów. Warto spojrzeć, bo wiem, że to często kluczowy element przy wprowadzeniu się do nowego miejsca. Jakie są wasze doświadczenia?
Liczba postów: 6
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0
Ta oferta wygląda całkiem ciekawie
--
probiotyki na jelita
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: