Otrzymaliśmy 46% naszego celu ..

Przekaż dowolną kwotę na rozwój naszej społeczności Aby uzyskać więcej informacji Kliknij Tutaj!

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
praca za granicą
Hej, gdzie teraz najlepiej szukać pracy w Niemczech, chodzi mi o coś fizycznego bez kombinowania?
Odpowiedz

Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!

Jak ktoś nie chce szukać samemu po niemieckich stronach, to można zerknąć na mondi, bo mają sporo ofert w jednym miejscu i łatwo sprawdzić co aktualnie jest.
Odpowiedz
Sporo osób z miejsca wchodzi na portale z ogłoszeniami o pracę, czy na media społecznościowe i tam próbuje swoich sił. W praktyce jednak bardzo trudno jest się tam przebić, bo są to miejsca, gdzie zainteresowanie wszelką pracą jest ogromne - w ciągu kilku minut autor postu dostaje dziesiątki cv na swoim komunikatorze. Dlatego moim zdaniem warto się nieco wysilić i poszukać nieco innej formy na znalezienie idealnej oferty. Dobrym pomysłem może być agencja doradztwa personalnego typu https://formanway.pl/. Znajdziecie tam zakładkę z ofertami pracy, gdzie w łatwy sposób będziecie mogli im podesłać cv. Sprawdźcie sobie.
Odpowiedz
MG Solutions przewija się w rozmowach o pracy tymczasowej jako opcja dla osób, które chcą szybko znaleźć zajęcie. Przy takich rozwiązaniach liczy się sprawna organizacja i jasne zasady, a to często jest podkreślane w opisach.
Odpowiedz
Wydaje mi się że najlepiej porównać kilka opcji, bo warunki potrafią się różnić nawet przy podobnej pracy.
Odpowiedz
Ostatnio myślę o tym, jak ogarnąć dom i jeszcze znaleźć czas na coś dla siebie, bo wieczory mijają mi na sprzątaniu i obowiązkach. Zastanawiam się, czy nie warto spróbować czegoś, co da mi dodatkowy dochód bez codziennego stresu. Słyszałam, że można połączyć to z innymi zajęciami i pracować wtedy, gdy ma się chwilę, nawet po 20.00. Czy któraś z Was miała doświadczenie z tym jak wygląda praca wieczorami ?
Odpowiedz

Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!

Też bym patrzyła na to czy oferty są aktualne i czy wszystko jest jasno opisane, bo to robi dużą różnice.
Odpowiedz
Dzięki za odpowiedzi, przynajmniej wiem od czego zacząć i gdzie zajrzeć na początek.
Odpowiedz
Byłem przez agencja pracy Mondi i ja akurat patrzyłem na to, czy praca jest faktycznie prosta i do zrobienia. Bo czasem „prosta” w ogłoszeniu znaczy, że człowiek nie daje rady fizycznie. Wiadomo, że zmęczenie jest, bo to Niemcy i robota, ale bez przesady. Dla kogoś kto chce zarobić i nie ma zawodu, taki układ jest ok. Nie jest to praca dla każdego, ale da się ogarnąć.
Odpowiedz
Mondi ma polskich koordynatorów to dużo zmienia jak jesteś nowy . przynajmniej masz do kogo sie odezwać jak coś sie dzieje
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek:

O nas

Nedds24.pl - Najlepszy Serwis Rozrywkowy na którym możesz porozmawiać dosłownie o wszystkim - począwszy od rozrywki, na finansach i polityce skończywszy. Każdy znajdzie tutaj dla siebie swój ulubiony kącik w którym będzie się czuć jak w domu. Dla nas nie ma tematów tabu. Porozmawiasz w kulturalny sposób o czym tylko chcesz i dzięki nam poznasz wiele wartościowych osób. Zapraszamy wszystkich którzy mają szeroki zakres zainteresowań i chcą o wszystkim co ciekawe rozmawiać do woli. Jest to forum zarówno dla kobiet jak i dla mężczyzn, którzy internet traktują nie tylko jako miejsce spotkań, ale także jako źródło wiedzy i wymiany poglądów.

Reklama