Otrzymaliśmy 46% naszego celu ..

Przekaż dowolną kwotę na rozwój naszej społeczności Aby uzyskać więcej informacji Kliknij Tutaj!

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Szukam w łodzi kancelarii od spraw frankowych
Znacie jakąś kancelarię, która prowadzi w Łodzi sprawy frankowe? Zależy mi na kimś kto ogarnia tą tematykę i będzie w stanie zagwarantować profesjonalne poprowadzenie takiej sprawy. Jak możecie kogoś polecić to będę wdzięczny.
Odpowiedz

Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!

Więcej o prowadzeniu spraw frankowych można się dowiedzieć między innymi na Struga w Kancelarii NIK, która się tym zajmuje. Duże doświadczenie, właściwe podejście do tego typu spraw. Przy odpowiednim prowadzeniu szansa na pozytywne rozstrzygnięcie jest bardzo duże.
Odpowiedz
Na stronie Życie Bez Kredytu można znaleźć dużo informacji o tym, jak osoby, które mają kredyt we frankach szwajcarskich próbują uwolnić się od tego zobowiązania z pomocą specjalistów prawnych. Serwis podkreśla, że wiele umów frankowych zawiera abuzywne klauzule, które mogą być podstawą do pozwu przeciwko bankowi i unieważnienia kredytu albo uzyskania zwrotu nienależnie pobranych rat .
Odpowiedz
Mam kredyt frankowy który mnie dobija i po rozmowach z innymi frankowiczami zdecydowałem że pójdę do sądu żeby anulować umowę. Problem w tym że w Krakowie jest masa kancelarii które reklamują się jako specjaliści od frankowiczów i nie wiem którą wybrać. Boję się trafić na jakichś oszustów którzy wezmą kasę i nic nie zrobią albo będą prowadzić sprawę byle jak. Słyszałem że są kancelarie które biorą gigantyczne prowizje od wygranej i potem zostaje mniej niż połowa. Z drugiej strony rozumiem że prawnik też musi zarobić ale chciałbym wiedzieć jakie są uczciwe stawki. Znalazłem artykuł https://monitor-polska.pl/pomoc-frankowi...ancelarie/ o wyborze kancelarii w Krakowie. Jeśli ktoś wygrał sprawę frankową w Krakowie to proszę o polecenie sprawdzonej kancelarii. I ile % od wygranej brali za swoją robotę?
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

O nas

Nedds24.pl - Najlepszy Serwis Rozrywkowy na którym możesz porozmawiać dosłownie o wszystkim - począwszy od rozrywki, na finansach i polityce skończywszy. Każdy znajdzie tutaj dla siebie swój ulubiony kącik w którym będzie się czuć jak w domu. Dla nas nie ma tematów tabu. Porozmawiasz w kulturalny sposób o czym tylko chcesz i dzięki nam poznasz wiele wartościowych osób. Zapraszamy wszystkich którzy mają szeroki zakres zainteresowań i chcą o wszystkim co ciekawe rozmawiać do woli. Jest to forum zarówno dla kobiet jak i dla mężczyzn, którzy internet traktują nie tylko jako miejsce spotkań, ale także jako źródło wiedzy i wymiany poglądów.

Szybkie linki

Reklama