Otrzymaliśmy 46% naszego celu ..

Przekaż dowolną kwotę na rozwój naszej społeczności Aby uzyskać więcej informacji Kliknij Tutaj!
Ocena wątku:
- 0 głosów - średnia: 0
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
|
Szukam w łodzi kancelarii od spraw frankowych
|
Grupa: Użytkownik
Liczba postów: 80
Liczba wątków: 44
Reputacja:
0
Znacie jakąś kancelarię, która prowadzi w Łodzi sprawy frankowe? Zależy mi na kimś kto ogarnia tą tematykę i będzie w stanie zagwarantować profesjonalne poprowadzenie takiej sprawy. Jak możecie kogoś polecić to będę wdzięczny.
Grupa: Reklamowiec
Liczba postów: 1
Liczba wątków: 1
Reputacja: 0
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium oraz Wspierający, VIP, Sponsor, Inwestor .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!
Liczba postów: 104
Liczba wątków: 52
Reputacja:
0
Więcej o prowadzeniu spraw frankowych można się dowiedzieć między innymi na Struga w Kancelarii NIK, która się tym zajmuje. Duże doświadczenie, właściwe podejście do tego typu spraw. Przy odpowiednim prowadzeniu szansa na pozytywne rozstrzygnięcie jest bardzo duże.
Liczba postów: 838
Liczba wątków: 24
Reputacja:
0
Na stronie Życie Bez Kredytu można znaleźć dużo informacji o tym, jak osoby, które mają kredyt we frankach szwajcarskich próbują uwolnić się od tego zobowiązania z pomocą specjalistów prawnych. Serwis podkreśla, że wiele umów frankowych zawiera abuzywne klauzule, które mogą być podstawą do pozwu przeciwko bankowi i unieważnienia kredytu albo uzyskania zwrotu nienależnie pobranych rat .
Grupa: Użytkowniczka
Liczba postów: 399
Liczba wątków: 13
Reputacja:
0
Mam kredyt frankowy który mnie dobija i po rozmowach z innymi frankowiczami zdecydowałem że pójdę do sądu żeby anulować umowę. Problem w tym że w Krakowie jest masa kancelarii które reklamują się jako specjaliści od frankowiczów i nie wiem którą wybrać. Boję się trafić na jakichś oszustów którzy wezmą kasę i nic nie zrobią albo będą prowadzić sprawę byle jak. Słyszałem że są kancelarie które biorą gigantyczne prowizje od wygranej i potem zostaje mniej niż połowa. Z drugiej strony rozumiem że prawnik też musi zarobić ale chciałbym wiedzieć jakie są uczciwe stawki. Znalazłem artykuł https://monitor-polska.pl/pomoc-frankowi...ancelarie/ o wyborze kancelarii w Krakowie. Jeśli ktoś wygrał sprawę frankową w Krakowie to proszę o polecenie sprawdzonej kancelarii. I ile % od wygranej brali za swoją robotę?
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości