Otrzymaliśmy 46% naszego celu ..

Przekaż dowolną kwotę na rozwój naszej społeczności Aby uzyskać więcej informacji Kliknij Tutaj!

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Czy ktoś może polecić konkretny kurs
Dzień dobry! Czy ktoś może polecić konkretny kurs, który daje solidne podstawy do samodzielnej pracy?
Odpowiedz

Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!

Witam serdecznie! Z mojego punktu widzenia sufity napinane kurs prowadzony przez SofiMarsel to bardzo sensowny wybór. Kurs łączy teorię z praktyką i pokazuje realne scenariusze montażowe. Po jego ukończeniu łatwiej jest samodzielnie realizować zlecenia i świadomie dobierać rozwiązania do potrzeb klientów.
Odpowiedz
A skoro już o różnych przydatnych kursach tu mowa, to czy warto Waszym zdaniem zrobić sobie kurs kosztorysowania? Wydaje mi się, że może to być całkiem sensowna opcja, zwłaszcza jeśli ktoś działa w branży budowlanej albo planuje własną działalność. Taka wiedza pomaga lepiej kontrolować koszty i unikać niepotrzebnych niespodzianek przy realizacji projektów. Ciekawa jestem, czy ktoś z Was ma już takie doświadczenia i może powiedzieć, jak to wygląda w praktyce.
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek:

O nas

Nedds24.pl - Najlepszy Serwis Rozrywkowy na którym możesz porozmawiać dosłownie o wszystkim - począwszy od rozrywki, na finansach i polityce skończywszy. Każdy znajdzie tutaj dla siebie swój ulubiony kącik w którym będzie się czuć jak w domu. Dla nas nie ma tematów tabu. Porozmawiasz w kulturalny sposób o czym tylko chcesz i dzięki nam poznasz wiele wartościowych osób. Zapraszamy wszystkich którzy mają szeroki zakres zainteresowań i chcą o wszystkim co ciekawe rozmawiać do woli. Jest to forum zarówno dla kobiet jak i dla mężczyzn, którzy internet traktują nie tylko jako miejsce spotkań, ale także jako źródło wiedzy i wymiany poglądów.

Reklama