Otrzymaliśmy 46% naszego celu ..

Przekaż dowolną kwotę na rozwój naszej społeczności Aby uzyskać więcej informacji Kliknij Tutaj!
Ocena wątku:
- 0 głosów - średnia: 0
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
|
Czy laserowa depilacja naprawdę działa na każdy typ skóry?
|
Grupa: Użytkownik
Liczba postów: 27
Liczba wątków: 8
Reputacja:
0
Od dawna zastanawiam się nad różnymi metodami trwałego usuwania owłosienia, ale nie wiem, czy depilacja laserowa będzie skuteczna w moim przypadku, bo mam dość ciemną skórę i jasne włosy. Czy ktoś miał podobne doświadczenia i może wyjaśnić, na co zwracać uwagę?
Grupa: Reklamowiec
Liczba postów: 1
Liczba wątków: 1
Reputacja: 0
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium oraz Wspierający, VIP, Sponsor, Inwestor .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!
Liczba postów: 3
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0
Na jasnych włosach z tego co wiem, działa gorzej. Najlepiej mimo wszystko zapytać o to w salonie, bo zakładam, że skuteczność zależy też od sprzętu, jakim dane miejsce dysponuje
Liczba postów: 29
Liczba wątków: 13
Reputacja:
0
To prawda, że skuteczność depilacji laserowej może zależeć od koloru włosów i skóry, bo laser najlepiej działa, gdy kontrast między nimi jest wyraźny. Jednak nowoczesne technologie radzą sobie coraz lepiej z różnymi typami cery i odcieniami włosów. Warto przy wyborze gabinetu sprawdzić, czy oferują sprzęt, który jest bezpieczny dla ciemniejszej skóry i czy personel ma doświadczenie w indywidualnym dopasowaniu parametrów zabiegu. W wielu miejscach można też umówić się na konsultację, aby ocenić swoje potrzeby. Jeśli interesuje Cię profesjonalna depilacja, warto zobaczyć ofertę depilacja laserowa w renomowanych klinikach – tam często można znaleźć dokładne informacje o skuteczności w różnych przypadkach.
Grupa: Użytkowniczka
Liczba postów: 1,166
Liczba wątków: 18
Reputacja:
0
Najgorsze są dla mnie wrastające włoski… dlatego serio myślę o depilacji. Tylko nie chcę iść gdziekolwiek. Wyczytałam, że w dobrych klinikach mają nawet kilkadziesiąt różnych laserów i dobierają pod fototyp skóry. Właśnie na https://klinikamiracki.pl/ jest fajnie opisane, czym się różnią technologie.
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: